Partyflock
 
­ Nederland

Trance is weer hip en happening in 2 Venue met Trance Exclusive en Have Faith in Trance

gepubliceerd door , op
Aanstaande zaterdag 5 maart presenteert 2 Venue met gepaste trots de kick-off van de serie Trance Exclusive feesten met dit keer niemand minder dan RAM. Deze avond staat volledig in het teken van deze trance-legende. RAM zal speciaal voor jullie een exclusieve 5 uur durende set draaien muzikaal ondersteund door niemand minder dan MC Da Silva en warmup-djs Faith Mark en Midix.

RAM en Da Silva hebben al vele malen samen op het podium gestaan op o.a. Grotesque, Electronic Family en Ultrasonic en zijn perfect op elkaar ingespeeld en zullen binnen no time de hele zaal op zijn kop weten te zetten tijdens deze vijf uur durende muzikale reis!

Voor tickets ga je naar tixstars.com.
Zaterdag 19 maart kun je weer los op de vierde editie van Have Faith in Trance (and classics) met de allerbeste (uplifting) trance van nu en toen.
Let op: speciale aanbieding
Exclusief op de avond van 5 maart RAM Exclusive zullen kaarten te koop zijn voor Have Faith in Trance voor de speciale prijs van €15. Deze zullen enkel en alleen hier op de avond verkrijgbarbaar zijn. Daarna zijn de tickets gewoon weer online verkrijgbaar voor €22.

1 opmerking

Shit met RAM werken en 19 maart st. Patricksday party...