Partyflock
 
­

Made In June met clubconcept Early Rebel vrijdag in NYX

gepubliceerd door , op
Aankomende vrijdag 26 februari 2016 is de eigen clubavond van Made in June 'Early Rebel' in Club NYX Amsterdam.

Made in June
Made in June is een Nederlandse dj/producer, vorige maand scoorde zij binnen 24 uur een dikke radiohit. Haar nieuwste single 'Is This Real' werd binnen één dag gemaakt op SLAM! in het item 'De Stembus'. Haar plaat heeft het ook gemaakt op 538. Naast de radioluisteraars zijn ook artiesten als Blasterjaxx, The Him en Nicky Romero te spreken over 'Is This Real', zij hebben allen the track gesupport in hun DJ-set.Als vrouwelijke DJ weet June zich goed staande te houden in een wereld gedomineerd door mannen en treedt zij met regelmaat wereldwijd op met recent haar mini tour in Azië, ook heeft zij gestaan op 538 Koningsdag en Tomorrowland.

Met haar eigen concept 'Early Rebel' is zij aanstaande vrijdag te zien in Club NYX, Amsterdam. Tijdens de laatste editie, tijdens ADE, kwam ook 'Hardwell' spontaan achter de tafels staan voor een ongedwongen, maar gruwelijke DJ-set.

Early Rebel
Early Rebel is het eigen concept van Made in June waarbij verschillende housestijlen worden gecombineerd in één avond, van deep tot Bass en van Future tot EDM. Tijdens een 'Early Rebel avond' hoeven feestgangers niet naar verschillende stages te gaan om te genieten van de verschillende muziekstijlen, want alle DJ's draaien naast hun eigen stijl ook andere muziekstijlen wat 'Early Rebel' een uniek concept maakt.

Line-up
Room 1
Lucky Charmes (Spinnin') vette bass producer
Made in June
Bobby Rock net een hitje met MeSoHorny

Room 2
Rave van Fortuin (This is an interactive music game. You have to participate on that one ;) Every 15 min. a different music Genre) SPin the wheel!
Rui Mai (Afrojack's Protege) Nieuwe ontdekking van Nick!
Daisy's DJ Team (90'ties, 00ies, classics * Guilty pleasures)

Room 3
These girls aint Loyal (Gaite Jansen & Melody Klaver) Nederlandse Actrices!

After Movie Early Rebel ADE: