Partyflock

Zesde editie van Drift festival met Donato Dozzy, Peter van Hoesen, Barnt en Prosumer

 

Zesde editie van Drift festival met Donato Dozzy, Peter van Hoesen, Barnt en Prosumer

gepubliceerd door , op
Wat zou de Gelderse lente zijn zonder zinderende festivaldag vol vuige vierkwartsmaten en Nijmeegse gezelligheid op Cultuurerfgoed De Vasim? Zaterdag 11 juni strijkt Drift Festival neer op haar vertrouwde stek voor de zesde voorjaarseditie. Dit keer zijn er vijf podia, gevuld met toonaangevende house en techno artiesten uit binnen- en buitenland. Daarbij komt de nadruk te liggen op het sterke gemeenschapsgevoel waar Drift om bekend staat.

Liefhebbers kunnen straks hun hart weer ophalen bij een voortreffelijk muzikaal programma. Naast technokopstukken Donato Dozzy en Peter Van Hoesen zijn ook househelden Barnt, Prosumer en Tama Sumo in de booth te vinden. Samen met Helena Hauff, Anthony Parasole en Abdulla Rashim vormen zij een kleurrijke afvaardiging internationale smaakmakers.

Maar ook 'onze jongens' zijn dit jaar weer goed vertegenwoordigd: De School resident Job Jobse, deephouse duo Detroit Swindle, electronicaheld Jameszoo en techno Terschellinger Conforce, om er een paar te noemen. Samen met Nimweegse helden als Satori, Brent Roozendaal en de driftige good vibes van Underpants en Tuti laten zij zien hoeveel elektronisch muziektalent ons land rijk is.

Een idyllische festival locatie met de voormalige spinnerij aan de Waal als Backdrop, de kunstinstallaties van Oddstream als decor, de Nijmeegse gemoedelijkheid als sfeerbepaler en een al even gemoedelijke entreeprijs van 27 euro: Drift Festival belooft ook dit jaar het toneel te worden van een onvergetelijke festivaldag.

Kaartverkoop begint op 24 februari om 11.00 uur. Tickets kosten €27 (ex. fee) en zijn te koop via Ticketscript.

Line-up
Donato Dozzy
Prosumer
Barnt
Tama Sumo
Peter Van Hoesen
Job Jobse
Helena Hauff
Anthony Parasole
Detroit Swindle
Conforce (live)
Abdulla Rashim
Satori (live)
Henry Wu
R-A-G (live)
Jameszoo
Times are Ruff (live)
Dj Sticks
Brent Roozendaal
Moody Mehran & Philou Louzolo
8Bahn Dynasty
aura one
The Planty Herbs
Baobab Music
Kumasi

Kunstprogramma: Oddstream