Partyflock
 
­ Nederland

Opstelling (line-up) zondag van Intents Festival 2016 · It's all in the Game!

gepubliceerd door , op
Al maanden is gespeculeerd over de opstelling waarmee de teams gaan komen voor de zondag van Intents Festival. Bijna honderd atleten maken zich op om te gaan strijden in maar liefst acht arena's.

Zoals je gewend bent begint de warming up al goed met de vetste melodieuze acts en wordt je uithoudingsvermogen flink getest door de rauwere battles die voor je klaarstaan op de mainstage. Let op: er zitten een paar hele bijzondere combi's tussen die je zeker niet mag missen.

Heb je echt een goede conditie? Dan kun je in de Dynamite hardcore area helemaal losgaan op de vetste hardcore met voor de volhouders een snoeiharde afsluiter! Grootmeesters Frontliner en D-Block & S-te-Fan gaan samen met andere hardstyle-helden jouw 'party-memorie' opfrissen bij Relive. Hier Bij Relive geldt slechts één regel: Stilstaan is verboden!

House-arts heeft een toffe vernieuwende opstelling met acts die je nog niet eerder hebt gezien op Intents Festival. Een must-see voor iedere supporter. In de Radler Sports Beach krijg je voldoende beweging op heerlijke zomerse beats van Groovesum. De vetste talenten en opkomende acts zijn van plan de inmiddels befaamde Boombox af te breken. Voor Brabantse gezelligheid kun je weer terecht in de Knotsgekke Kroeg, uiteraard voor de derde helft. Het programma hiervan volgt later.

Check de gehele zondag line-up deze nu via intentsfestival.nl
Met deze complete opstelling durven wij de wedstrijd wel aan. Jij Ook?

Zorg dat je jouw helden komt supporten en regel een zondag-ticket voordat het te laat is!