Partyflock
 
­ Nederland

Impulz Festival 2004

anoniem gepubliceerd op
Impulz Festival 2004
24 april 2004
FeestImpulz Festival · From sunset till sunrise
Datumzaterdag 26 juni 2004
LocatieBussloo Site
From sunset till sunrise, de opening van het dance festival seizoen!

Dance liefhebbers kunnen in Nederland maar één keer per jaar de hele nacht doorgaan op een grootschalig openlucht dance event. Op zaterdag 26 juni aanstaande is het weer zover. Onder het motto from Sunset till Sunrise, stages en maar liefst drie harde areas, opent UDC grootste dance organisatie en bekend van onder meer Dance Valley en Strike One, met de vierde editie van Impulz Festival, het dance festival seizoen van 2004.

De drie voorgaande edities van Impulz Festival vonden plaats op het prachtige recreatieterrein Bussloo/Apeldoorn in de Gemeente Voorst. De locatie, met zijn karakteristieke meer, zandstrand en bossen, is het perfecte decor voor het eerste spectaculaire openlucht dance festival van het jaar, waarbij traditiegetrouw alles uit de kast wordt gehaald op het gebied van produktie en line-up. De voorgaande 3 versies van dit from sunset till sunrise dance event werden massaal bezocht en ook dit jaar verwacht de organisatie met 25.000 bezoekers een uitverkocht huis.

Op het mainstage van Impulz Festival treden onder meer Ferry Corsten, Johan Gielen, Don Diablo en Flutlicht vs S.H.O.K.K. op. Op de HQ stage treffen de fans onder andere Eddie Halliwell aan. Deze Engelsman is in de UK inmiddels legendarisch en zal tijdens Impulz Festival een van zijn weinige grote gigs in Nederland te gehore geven. Op dezelfde stage treden ook Tom Harding en de Finse belofte Proteus op. Laatstgenoemde zette enkele weken geleden de Melkweg in Amsterdam volkomen op zijn kop en zal de HQ stage tijdens Impulz Festival 2004 afsluiten. Verder zijn Live performances te bewonderen van onder meer Lab4 en the Organ Donors. Nog harder gaat het er aan toe op de hardstyle area waar Clive King , Mark EG en de Trance Generators. Nieuw is de Multigroove Area. Hier zullen de pioniers van het hardere genre de oldies ten gehore brengen uit ’91-‘93.

In totaal zullen meer dan 55 dj’s en live acts aantreden tijdens dit festival. Het Festival begint om 21.00 uur en zal de volgende ochtend pas om 07.00 uur eindigen.

Line up:

Mainstage (Eurogrooves): Ronald van Gelderen, Cor Fijneman, John 00 Fleming, Ferry Corsten, Flutlicht VS S.H.O.K.K., Johan Gielen, Don Diablo, Reeloop, MC Stretch.

HQ Area (UK Hardhouse): Amber D, JP, Tom Harding, Eddie Halliwell, Scot Project, Organ Donors, Dex n Fx, Lab4 Live, Proteus, MC Da Silva.

Concept Area (Techno): Shinedoe, Renato Cohen, Christian Wünsch Live, Montana, Cari Lekebusch, Darren Kay, Monika Kruse, Secret Cinema Live, Surgeon, MC Paul-T.

Hardstyle Area: Tommy Pulse, Bobby V VS Brennan Heart B2B, Cally & Juice, Clive King, Überdruck & The Crow, Warmduscher, Blutonium Boy, Mark EG, Trance Generators, MC Gunner.

Multigroove Area: CJ Bolland, Micha B, Lenny Dee, Buzz Fuzz, Franky Jones, Bonzai All Stars Live, Armani & Ghost, Jordens, Fierce Ruling Diva, Champ-e-on, Bountyhunter, Dano.

Beach Area (club): Dame, Quinten de Rozario, Victor Coral, [dj=10136]{Artiest met ID 10136 bestaat niet!}, MarYsol, Marcello, Remy, Per.

Tickets zijn verkrijgbaar bij Ticketservice, Ticketbox en de bekende voorverkoopadressen a € 42.50

En kijk op http://www.udc.nl

161 opmerkingen

 
zucht...tegen alle zwabbertjes die veel met grote letters en uitroeptekens werken...

ja het is een festival, whats your point? impulz indoor is toch ook met meer stromingen, en je hebt toch ook hardcorefestivals (in duitsland for instance), en dan herhaal ik wederom mijn stelling, maar vervang het woord MOH door een willekeurig hardcorefestival


sommige mensen zijn echt zo dom...
 
valt me op dat er wel veel hardstylertjes zijn die of erg naief zijn (50% kans) of ongelovelijk met 2 maten meten (andere 50%). Wat ik daarmee bedoel is dat ze wel vinden dat een multi en een hardstyle op impulz horen, maar oh wee als er een techno of trance dj staat op 'hun' feesten.

Tevens is het algemeen bekend dat techno/trance en hardhousefeesten prettiger en wat gecultiveerder publiek trekken, met minder vechtpartijen.

Zal wel veel gezeik hierover krijgen in slecht Nederlands, wat alleen mijn punt maar zal versterken.

Hoezo lekkere line-up :respect: Lekker veel duitsers bij de Hardstyle, tenminste een keer een originele line-up :yes: Ik ga zeker wel, helemaal nu Defqon is uitverkocht, de kleine redenen waarom ik ga :)

Cor Fijneman
Flutlicht VS S.H.O.K.K.
Reeloop
Scot Project
Organ Donors
Hardstyle Area:
Tommy Pulse
Bobby V VS Brennan and Heart B2B
Clive King
Uberdruck & The Crow
Warmduscher
Blutonium Boy
Mark EG
Trance Generators
Lenny Dee
Buzz Fuzz
Franky Jones
Bonzai Classic Trax Live
Armani & Ghost
Champ-e-on
Bountyhunter
Dano
 
Main stage !! :bounce:
Thuisfeesieeeee :smoke:!
laatste aanpassing
nou nou miech je bent wel errug vol van je zelf meneertje-ik-weet-alles-toch-wel-beter
Pff whaha
Zekers... Op mn verjaardag un feesie!!
Toch maar weer Impulz dit jaar ze hebben iig een 10x beter line-up dan DefQon want die vind ik maar erg matig dit jaar.

Dit word weer stampen :bounce:
Hey Miech,
Ik wilde graag even reageren op jou berichtje over het met 2 maten meten van 'hardstylertjes'. Ten eerste doe je je 'beroep' wel eer aan; 'irritant mannetje'. Je hebt natuurlijk alle recht om je mening te uiten en jij vind het duidelijk niet leuk dat er hardstyle en hardcore op Impulz staan geprogrammeerd. Jij vergelijkt Impulz volgens mij ook met iets heel anders! Jij zegt dat het hetzelfde zou zijn als er trance dj's op een hardcore festival zouden staan. Ik denk dat dit ook best een aardig scheve vergelijking is want het heet niet voor niets een 'hardcore'festival! Impulz heeft nooit de naam van een muziekstijl aan zijn festival verbonden en heeft dus ook niet de plicht om zich aan een bepaalde stijl te houden! Met de Hardstyle area en de Multigroove area bewijst UDC alleen maar dat ze meegaan met de hype! (wat ik zelf zeer positief vind:)) Dat jij denkt dat de sfeer op het festival hierdoor minder wordt moet je zelf weten maar je kon nogal eens heel erg fout zitten! Ik ben zelf nogal hardstyle/hardcore fan en ga dus ook regelmatig naar zulk soort feestjes. Met het publiek van 'jou soort' feestjes heb ik niet echt ervaring, maar als ik jou berichtjes zo lees en ze zijn allemaal zo als jou zijn (mijn excuses voor de personen die ik nu onterecht beledig en niet zoals deze jongen zijn) dat nogal een arrogant en egoistisch soort publiek! Dus ik denk dat die harde area's alleen maar bijdragen aan de goede sfeer! En over dat slechte Nederlands; ongelovelijk=ongelofelijk!!
laatste aanpassing
En over dat slechte Nederlands; ongelovelijk=ongelofelijk!!


hahaha :D :respect:
 
Aaaaaaaanwezig!!!!

Mainstage!
HQ!
Concept!

:D
 
I'm there and i'm on the guestlist!!

Lucky me!! :d


latersz
 
Artiest Devide
ben zeker te weten aanwezig :D
daarna hup Afterparty bij mij :D
heheheh
:respect: HQ :respect:
kaartje binne!!!:bounce:
Artiest {SHOWLIST artist 13109, 55359, 47652}
Kaartje gister gekregen, gaat gaaf worden!

HQ Area (UK Hardhouse): Amber D, JP, Tom Harding, Eddie Halliwell, Scot Project, Organ Donors, Dex n Fx, Lab4 Live, Proteus, MC Da Silva.
:respect: Alleen jammer dat de andere HQ resident er NIET BIJ IS :@:@:@
 
Toegegeven badman, er zat geen muziekstijlnaam aan. Maar iedereen met wat kennis van de housegeschiedenis en die van de feesten, weet dat impulz als lompste/hardste stroming altijd UK hardhouse had. Omdat de stromingen harder worden trekt dit automatischer lomper volk aan. Ben op zat hardstylefeesten en hardcorefeesten (of combis ervan) geweest om dat te mogen zeggen. Heb welgeteld 1 uitzondering, en dat is een 2dancefeest.

anyway, back to the point. Mysteryland was toch ook een hardcorefeest? En hoevaak zitten de gabbers daar wel niet over te janken? Is dat niet exact hetzelfde?

ps: eindelijk iemand met een waardige aanval, alleen niet te persoonlijk he, dat maakt je positie zwakker in een discussie. Gewoon stukje (goedbedoeld:)) advies
Hey Miech ik moet toegeven dat mijn stukje misschien een beetje persoonlijk gericht was(bedankt voor het advies) Maar ik ben nog steeds van mening dat de aanwezigheid van die 'lompere' stijlen niet afdoet aan de sfeer. Het past misschien niet helemaal bij het feest Impulz maar dat blijft natuurlijk een keuze van de organisatie net als dat het geval was bij Mystery Land. Dat is volgens mij alleen een teken dat de organisatie van het feest erg commercieel ingesteld is en dat ze op deze manier denken meer kaarten te verkopen. Maar ik vind niet dat je door dit feit elkaar's favoriete muziek moet gaan afzeiken. Ok de stijlen zijn misschien ietwat 'lomper' (zoals jij het noemt, weet ff geen beter woord!) Maar de fans van deze stromingen zijn ook partypeople en komen ook maar voor een ding; namelijk feesten! En daar gaat het toch allemaal om?
 
hahah dat word lachen daar op de oldskool area...MULTIGROOOOOOOOOVE, dan ga ik me op 22 mei alvast ff warmdraaien in de fun, bij MULTIGROOVE legends (elementenstraat reunie)
TOT HAKS
 
Misschien verschillen wij van mening, maar in mijn ervaring is dat als de stroming massaler en lomper is (je kan niet zeggen dat hardcore en hardstyle niet lomper zijn, meeste liefhebbers zijn er nog trots op ook...), verslechtert de sfeer.

Heb liever een trancenicht die mooi gekleed gaat en lekker danst zonder teveel drugs op, dan een doorgesnoven internethooligan die iemand gaat opzoeken om mee te matten.

Het eerste hardhouse of technofeest waar gevochten wordt moet ik nog meemaken (kleine 1 op 1 opstootjes daargelaten, dat gebeurt helaas ook op deze feesten), terwijl bij elk verslag van hardcorefeesten er wel iets vermeld staat over vechtpartijen.

Daarom heb ik liever geen Multigroove in principe, de oude hardcore kan mij namelijk wél bekoren
 
ramtamtam>> de toon van jouw bericht alsmede de :xtc: en :bounce: in je naam versterken mijn punt alleen maar...
Ik ben nou al bij een paar hardcore feesten geweest en ik heb nog nooit een vechtpartij meegemaakt!!!!
Hardcore is gewoon geweldig en ik a dus egt nie naar zo'n rotfeest!!!
 
present :bounce:
 
En over dat slechte Nederlands; ongelovelijk=ongelofelijk!!

Volgens mij is het ongelooflijk...hihi
Maakt niet uit ik heb er ongelooflijk veel zin in!

daan,digle,yoz,tatooboy,godin,stan,erik,sweety pie,chuut,x-field,sonic en de rest van het HQ zooitje...tot dan!
laatste aanpassing
 
Zwaar aanwezig! HQ-stage...daar kan je me vinden :):):)
Nog maar 7 dagen :D:D:D:D

Shit...nog 7 hele dagen....:(
 
Gelukkig is er WEL een hardstyle area!!!
En ik mis daar ook Yoji bij :-(
 
vet relaxed! Ik heb net 2 kaartjes gekregen dus ook ik ben zeker weten aanwezig!:-D
 
Nou mij kan je vinden in de Hardstyle en de HQ Area!!!! Dat mag duidelijk zijn!!!!!
ik wil ook zo graag heen......vind het wel vet feesie weer is wat anders en nu die multi tent er is wil ik er helemaaal heen :yes: maar iedereen gaat naar audio attack :(

en volges mij wordt impulz echt superrrrrrr :d
moet nog kaartje halen morgen...ff kijke voor wat dan