Partyflock
 
­

Amsterdam Open AIR 2016 · A Collaboration of Friends

gepubliceerd door , op
flyer Amsterdam Open Air
Het staat in de sterren geschreven: Amsterdam Open Air is al vijf jaar op rij het stralende middelpunt van de Amsterdamse zomer. In het weekend van 4 & 5 juni strijkt het festival daarom voor de zesde keer neer in het prachtige Gaasperpark. De pronkstukken van het Amsterdamse nachtleven staan dat weekend op één lijn en versmelten in een muzikaal, culinair en cultureel avontuur.

Ook dit jaar slaan de meest spraakmakende Amsterdamse hosting-partijen de handen ineen en dragen samen zorg voor 4 grote en 5 intieme stages. Daarnaast keert ook het betoverende Spirit Island terug, waar magie de vrije hand heeft en de verbeelding de scepter zwaait. Zo spelen gearriveerde headliners en lokale supertalenten zij aan zij de sterren van de hemel, en serveren je een kosmische mix van house, techhouse, deephouse, techno, eclectic, UK, hiphop en disco.

De voorverkoop van de Weekender & Camping tickets is van start gegaan en zijn verkrijgbaar op de website: www.amsterdamopenair.nl. De Day tickets gaan in maart in de verkoop en de complete line-up wordt ook in maart bekend gemaakt.

Early Bird Weekend Ticket:€ 68,50 (sold out)
Weekend Ticket:€ 82,50
Camping Ticket:€ 114,50

De camping is geopend van vrijdag 3 juni 12:00 uur, tot maandag 6 juni 12:00 uur.

Vervoer
Amsterdam Open Air is bereikbaar met het openbaar vervoer. De entree ligt op 400 meter lopen van het eindpunt van Metrolijn 53 (halte Gaasperplas). Kom je met de trein naar Amsterdam stap dan op het Centraal Station over op metro 53 naar Gaasperplas.