Partyflock
 
­ Nederland

Full Moon Festival · New Moon at the Lake zaterdag 4 juni · kaartverkoop gestart

gepubliceerd door , op
Full Moon Festival
14 april 2016
FeestFull Moon Festival · New Moon at the Lake
Datumzaterdag 4 juni 2016
WinactieFull Moon Festival actiegesloten
LocatieVen
Zaterdag 4 juni zullen de makers van Full Moon Produkties voor de tweede keer een outdoor festival organiseren op een heel mooi terrein in het bekende recreatiegebied Spaarnwoude Park. Op dit supermooie festivalterrein van Spaarnwoude Park zet Full Moon hier meerdere area's met verschillende populaire stijlen om de hele dag van te genieten. Deze keer zal Full Moon op het festival buiten de mainstagetent zorgen voor goed geluid om bij te dansen.



Feesten in de zon met het gezellige festival gevoel op een zeer sfeervolle locatie aan een heel mooi stuk zwemwater met een zandstrand rondom. De hele dag lang buiten genieten van de lekkerste beats met je voeten in het water! Binnenkort meer info over de area's en dj's.

Vroegboek Tickets voor 25 euro in de voorverkoop
Haal nu je Vroegboek Tickets – Festivalticket voor slechts 25,- euro. Veel bezoekers van vorig jaar hebben al een ticket gekocht en de verkoop gaat veel en veel harder dan vorig jaar, dus wees er snel bij! Koop ze via www.nachtboetiek.nl/ticketshop

Aftermovie
Kom alvast in de stemming en bekijk hier de aftermovie van vorig jaar Full Moon Festival – New Moon @ The Lake.



Full Moon Festival een sfeervol en super gezellig festivalfeest!
De Peddelpoel is een stukje Spaarnwoude Park op 300 meter van het terrein dat iedereen kent van één van de grootste en bekendste dance festivals van Nederland. Iedereen uit het hele land weet dit terrein goed te vinden en het is makkelijk bereikbaar vanuit het hele land. Overal om je heen zit je midden in het groen, langs een zwemwater met een heerlijk zandstrand om van te genieten. Natuurlijk zal er ook een chill-out area zijn om even te genieten van de mooie natuur om je heen en zullen er verschillende kraampjes zijn met lekkere hapjes, versnaperingen, kleding en accessoires. Een echt all-in-one festival!

1 opmerking

Als ik zo die fotootjes zie, gaat het wel weer kriebelen voor een mooie zomerdag met een fijn festival :yes: