Partyflock
 
­ Nederland

Grotesque Indoor Festival 2016 · Back to The Future

gepubliceerd door , op
Grotesque Indoor Festival
11 januari 2016

PT Events maakte het ultieme wederom waar. Zaterdag 16 april 2016 was er weer één voor in de boeken. In de Utrechtse Central Studios hing weer een fantastische sfeer. Het GIF2016 trok met haar 'Spring Edition' ruim 2000 uitzinnige bezoekers die tot in de late uurtjes de waanzinnige party experience voorgeschoteld kregen...

Zoals altijd was de lat weer wat hoger gelegd en dat was te zien in de fraaie aankleding, met als absolute eyecatchers de twee gigantische stages. Zelden wist de organisatie zo'n adembenemende show tot in het kleinste detail uit te voeren. Werkelijk alles klopte deze nacht. De stampende beats uit het fenomenale geluidssysteem die kleurrijk begeleid werden door een geestverruimende lichtshow. De combinatie met vele bijzondere special FX bracht de bezoekers in extase!



Grotesque luistert naar haar publiek – Prijzen
PT Events had duidelijk geleerd van de vorige editie. Drankmuntjes konden daarom vooraf online besteld worden. Ook de prijs is iets wat naar beneden gegaan, online vanaf €2,75(ex fee). Hetzelfde gold voor de toiletbandjes die naar €2,= zijn gezakt. Ook aan extra schoonmakers was gedacht. Daarmee heeft de organisatie gehoor gegeven aan de feedback van haar bezoekers en laten zien waar ze voor staan.. Check hier de mogelijkheden.

Grotesque 2015 Compilatie CD
Op de festivalmarkt bleek de nieuwe Grotesque compilatie 2015 aantrekkelijk voor de bezoekers. Deze supervette dubbelaar, gemixt door RAM en Mark Sherry, ging als warme broodjes over de toonbank, maar is ook online nog te bestellen, al vanaf 5 februari in de (online) winkels. Gebruik kortingscode: GrotesqueNow en koop hem voor maar €9,99 (geldig tot 14-2).



En muzikaal dan? Het kon eigenlijk niet beter! Starring Emma Hewitt
De muzikale hoogtepunten waren nauwelijks op twee handen te tellen Het altijd vroeg aanwezige Grotesque publiek had de smaak direct te pakken. Vrijwel alle acts blonken uit in kwaliteit, originaliteit of enthousiasme. De line-up loog er dan ook niet om. In zaal 1 waren de rauwe acids van Bryan Kearney overdonderend en het prachtige live optreden van de Australische Emma Hewitt bleek een schot in de roos. Zelden kreeg een vocalist het publiek zo op haar hand. Naast legende John Askew waren o.a. ook Jordan Suckley, Sneijder en Arctic Moon weer present om de muzikale beleving optimaal te maken.



Dank jullie wel!
PT Events dankt alle gasten voor het vertrouwen en de bijzondere energie die zij altijd met zich meebrengen. ,,Juist die vibe, die mensen iedere keer meebrengen naar Grotesque, maakt het voor ons weer interessanter en leuker om de lat nog weer iets hoger te leggen", aldus Patrick en Ram, die tevreden terug mogen kijken op weer een spectaculaire editie van het Grotesque Indoor Festival.
Rating: 9/10 ****



Tickets
Heb je deze geweldige voorjaarseditie van het Grotesque Indoor Festival 2016 gemist of kon je er om wat voor reden dan ook niet bij zijn... wees niet getreurd. We hebben HEEL goed nieuws: Dit partyverslag was niet meer dan een blik in de nabije toekomst en je kunt er dus nog bij zijn op zaterdag 16 april aanstaande. Nog beter nieuws...er zijn nog kaarten te koop voor een speciale actieprijs van €35,-, van de maximaal 500stuks zijn er nu nog 280 beschikbaar. Kijk voor tickets en meer informatie maar even op de vernieuwde website van PT Events of meld je aan op Facebook.

4 opmerkingen

Haha dacht de eerste paar zinnen WTF... Mooi dat ze de prijzen hebben aangepast. Nu ook nog wat meer verkooppunten voor muntjes dan wordt het echt weer een heel vet feest!

Edit: zie nu dat je vooraf muntjes kan kopen, als je die gelijk bij binnenkomst krijgt scheelt dat weer wachten. Goed bezig bij Grotesque :-)
laatste aanpassing
En ook toegang voor de wc. Mooi dat er geluisterd wordt!
Kweenie hoor... maar dit...

"PT Events maakte het ultieme wederom waar. Zaterdag 16 april 2016 was er weer één voor in de boeken. In de Utrechtse Central studios hing weer een fantastische sfeer. Het GIF2016 trok met haar 'Spring Edition' ruim 2000 uitzinnige bezoekers die tot in de late uurtjes de waanzinnige party experience voorgeschoteld kregen.."

Hebben ze een glazen bol aangeschaft ofzo of mis ik iets....
Uitspraak van DeePeetje op zaterdag 6 februari 2016 om 04:34:
citeer6


Dacht ik ook maar als echt helemaal tot het einde doorleest dan komt het goef.