Partyflock

Sonus Festival heeft de eerste namen van de line-up bekendgemaakt

 

Sonus Festival heeft de eerste namen van de line-up bekendgemaakt

gepubliceerd door , op
Sonus Festival presenteert jullie de eerste 24 namen van de 2016 line-up.
De programmering van dit jaar zal de bezoekers net als de kwalitatieve programmering van vorig jaar niet teleurstellen. Dit jaar zijn o.a. de volgende artiesten al geboekt : andhim, Apollonia, Chris Liebing, DeWalta, Dixon, Jackmaster, Joseph Capriati, Loco Dice, Luciano, Marco Carola, Oliver Koletzki, Ricardo Villalobos, Seth Troxler, The Martinez Brothers en vele anderen.

Van 21 t/m 25 augustus zullen duizenden muziekliefhebbers en zonaanbidders voor de vierde keer het Sonus Festival op het Kroatische eiland Pag aan het bekende Zrce Beach kunnen bezoeken. Het eiland levert de perfecte setting voor de combinatie van een strandvakantie met een internationaal festival. Denk aan prachtige stranden met een kraakheldere zee, dit gecombineerd met het intense nachtleven. Clubs zoals Aquarius, Kalypso en Papaya zullen wederom een onderdeel zijn van de door ons geselecteerde party locaties. Voor diegenen die kiezen voor een exclusievere sfeer bieden wij immers ook de mogelijkheid om te feesten op de dagelijkse Sonus-boot-parties.
Of het nou in een club (op het strand) of op een boot is, overdag of 's nachts, één ding is gegarandeerd: House en Techno op zijn best! In totaal zullen er meer dan 70 artiesten worden geprogrammeerd.

Hier de eerste 24 namen:
andhim, Apollonia, Binh, Cabanne, Chris Liebing, Dana Ruh, DeWalta, Dixon, Ilija Rudman, Jackmaster, Joseph Capriati, Loco Dice, Luciano, Marco Carola, Mariano Mateljan, Oliver Koletzki, Praslesh (Raresh & Praslea), Ricardo Villalobos, Seth Troxler, Sonja Moonear, The Martinez Brothers, tINI en ZIP.

De komende weken zullen we de rest van de line-up met mondjesmaat compleet maken.

De kaartverkoop is sinds november gestart met een early bird ticket voor € 159,- exclusief fees. Wij raden aan om een vlucht naar het eiland Pag te boeken via de plaatsen Zadar, Split of Zagreb. Sonus reispartner Collegium biedt een shuttle-service vanaf het vliegveld van Zadar in hun reispakket. Daarnaast bieden onze officiële partners zoals Festicket, Destination Clubbing en Papaya Travel aantrekkelijke pakketten voor de allerbeste festival ervaring. Meer informatie is te vinden op onze website www.sonus-festival.com.

Verantwoordelijk voor de organisatie en creatie van het Sonus Festival is wederom de Duitse evenementenorganisatie Cosmopop –het team achter onder andere Time Warp en Love Family Park – in samenwerking met de Kroatische partner van Sonus. Deze samenwerking heeft de afgelopen jaren meer dan bewezen de allerbeste te zijn in het aanbieden van een onvergetelijke ervaring voor de echte festival liefhebber.