Partyflock
 
­ Nederland

Sunnery James en Ryan Marciano live op Radio 538 tijdens radioshow vanuit een rijdende bus

gepubliceerd door , op
Sunnery James en Ryan Marciano live op Radio 538 tijdens radioshow vanuit een rijdende bus
16 januari 2016
538 en T-Mobile gaan iets unieks doen. 538 Dance Department is op zaterdag 16 januari live te horen én te zien vanuit een rijdende partybus via het 4G-netwerk van T-Mobile. Het is voor het eerst dat een visual radioprogramma live wordt uitgezonden via een mobiel netwerk. De bus rijdt kris kras door het land en heeft een speciale eindbestemming; een nog nader te bepalen feest ergens in Nederland. Tijdens de interactieve show, kunnen luisteraars videobeelden van hun (thuis)feest streamen en uploaden onder vermelding van #DD4G en aangeven waarom 538 Dance Department naar hun feest moet rijden. Samen met 538 dj Dennis Ruyer kiezen Sunnery James & Ryan Marciano welk feest de eindbestemming wordt van de bus. De uitzending start bij 538 in Hilversum en eindigt op het gekozen feest waar Sunnery James & Ryan Marciano diezelfde avond een set draaien.

Dennis Ruyer, dj 538 Dance Department; '538 Dance Department is het langstlopende danceprogramma op de Nederlandse radio. Elke zaterdag presenteren we de nieuwste dancetracks en spraakmakende dj's van over de hele wereld. In plaats vanaf een festival of club, zendt Dance Department nu voor het eerst live uit vanuit een rijdende bus, the party is on the move.'

Win een dj-set van Sunnery & Ryan op jouw feest. Ieder feest dat op zaterdag 16 januari plaatsvindt, kan verrast worden met een bezoek van Sunnery James & Ryan Marciano. Thuis, bij de hockeyclub of in de kantine op je werk, als de 'vibe' maar goed is. Tijdens de uitzending van Dance Department kunnen luisteraars via Twitter, Facebook, Instagram of Periscope met #DD4G laten zien hoe leuk hun feest is. De DJ's zien in de bus een livestream van alle feesten en kiezen vervolgens tijdens hun route welk feest hun eindbestemming wordt. Op dat feest draaien zij diezelfde avond een set.

1 opmerking

Club Air zal het toch worden,neem ik aan! Stond very special guest!