Partyflock
 
­ Nederland

De allerlaatste kans om Studio 80 te bezoeken

gepubliceerd door , op
De allerlaatste kans om Studio 80 te bezoeken
30 december 2015
Je hebt nog maar twee mogelijkheden om Studio 80 te bezoeken. Vanavond en morgen zijn de laatste evenementen in de Amsterdamse locatie. Daarna is het over en uit en sluit de tent.

Studio 80 was eigendom van Duncan Stutterheim en deze heeft kennelijk besloten zich helemaal uit het nachtleven terug te trekken en ook de club van de hand te doen. 80 was door hem aangekocht om nieuw talent een platform te geven. Geen grote shows en decors, maar een plek voor nieuwe muziek, underground artiesten en gasten met potentie een thuishaven te geven.

Het pand is verkocht aan de eigenaren van Dolly en de nieuwe eigenaren hopen begin maart te openen. ''We hebben respect voor de club zoals die is en willen behouden wat goed is,' zegt één van de nieuwe eigenaren Matan Schabracq tegen het Parool. Zoals het (internationale) muziek- en dj-aanbod. 'Maar het is ook een donker hol waar wel wat meer interactie tussen de mensen mag komen. Het mag wat relaxter. We willen dat je ook gewoon even aan de bar kunt gaan staan.'

31 december: Studio 80's New Years Eve


1 januari: Get On Down
Line-up is niet compleet.