Partyflock
 
­ Nederland

Soixante Neuf viert NYE in De Loft XL

gepubliceerd door , op
Happy New Year everybody! Allereerst wil Soixante Neuf jullie fijne kerstdagen en alvast het allerbeste voor 2016 toewensen met veel geluk, gezondheid en de allerleukste feestjes!

Oud en nieuw hoor je met je vrienden en familie te vieren. De organisatie van Soixante Neuf zal er dan ook alles aan doen, dat als je om klokslag 12 uur met je familie het nieuwe jaar inluidt, je erna naar De Loft XL kunt komen om daar met je vrienden nog een keer af te tellen en het nog eens dunnetje over te doen. Donderdag 31 december is De Loft XL ook de enige plek waar je oud en nieuw echt kunt vieren in het oosten! Dus haal je tickets snel en zorg dat jij erbij bent met oud & nieuw 2016.

Omdat het een hele speciale avond is, hebben we de man die eigenlijk geen club shows meer doet weten over te halen om te komen rocken in Hengelo! Niemand minder dan your boy Dio is (live) on stage bij Soixante Neuf op donderdag 31 december. Hij komt al zijn hits en featurings van de afgelopen tijd ten gehore brengen. Oh ja, dat is natuurlijk nog niet alles! Internationale superster DJ Irwan is ook in de building. Pff wat een sterren!

Soixante Neuf 074 heeft als doel om Hengelo op zijn kop te zetten! En dat is tijdens oud & nieuw 2016 zeker het geval. Met trots presenteert Soixante Neuf de line-up voor de New Years Eve editie:



Tickets zijn te koop via koop tickets.