Partyflock
 
­ Nederland

Kygo in voorjaar 2016 naar Amsterdam

gepubliceerd door , op
Kygo
8 december 2015
FeestKygo · Cloud Nine Tour
Datumzaterdag 26 maart 2016
LocatieHeineken Music Hall
De Noorse DJ en producer Kygo komt volgend jaar naar Nederland ter gelegenheid van zijn nieuwe Europese Cloud Nine Tour. Op zaterdag 26 maart geeft hij een show in de Heineken Music Hall, Amsterdam. De kaartverkoop start vrijdag 11 december om 10.00 uur via Ticketmaster.nl.

Kygo is de artiestennaam van de Noorse DJ Kyrre Gørvell-Dahll. Begin 2014 kreeg hij internationaal veel aandacht door zijn remixes voor artiesten als Ed Sheeran, Seinabo Sey en Marvin Gaye, maar brak pas eind dat jaar wereldwijd door met zijn eerste single 'Firestone'. Het nummer eindigde in meer dan 30 landen in de top 10 en stond in Nederland zelfs op de vierde plek in de Single Top 100. Zijn tweede single, Stole The Show, werd eveneens wereldwijd een hit en eindigde ook in Nederland hoog in de hitlijsten.

Precies een jaar na de release van 'Firestone', bracht Kygo afgelopen vrijdag zijn nieuwste single Stay (featuring Maty Noyes) uit om te vieren dat hij de één miljard streams op Spotify is gepasseerd. Na een uitverkochte show in club AIR en een vlammende set op Amsterdam Live On Stage vorig jaar komt Kygo met zijn Cloud Nine Tour op 26 maart 2016 terug naar onze hoofdstad.

Entree: Early Bird €29,50, Regulier €35 (excl. servicekosten)

3 opmerkingen

 
Werkzaam bij Partyflock
Vraag me af of hij al 'groot genoeg' is om een HMH te vullen?
Jammer dat het weer zo een 'concert' opzet is en veel te vroeg is afgelopen
Uitspraak van actief op dinsdag 8 december 2015 om 20:18:
Vraag me af of hij al 'groot genoeg' is om een HMH te vullen?


haha, 2x zo blijkt :lol: