Partyflock
 
­ Nederland

Timetable Xtra Large 26 december · Twee verschillende zalen, kaarten nu € 12,50 korting

gepubliceerd door , op
Deze kerst maak je echt goed af met een heerlijke avond vol trance-helden uit binnen en buitenland in Xtra Large's mainroom en energieke tribal, bigroom en techtrance sounds in de tweede area. Weer terug in de vertrouwde locatie The BOX waar Xtra Large weer gaat uitpakken met 3D-mapping projecten, mooie lasershows en alles waar je altijd van hebt genoten bij Xtra Large. Tijd om de timetable te presenteren! Wil je 26 december een supermooi feest meemaken, haal dan nu nog snel met korting jouw Early bird tickets!

Laatste kans Early Bird tickets voor € 22,50!
Voor we de timetable en zaal indeling bekend maken even deze tip: op dit moment zijn er nog voordelige tickets verkrijgbaar met maar liefst € 12,50 korting op de regular presale prijs! Je krijgt spijt als je er geen gebruik van maakt! Haal ze nu via www.xtralarge.nl

Mainroom: the trance line-up
Voor deze editie heeft Xtra Large een paar internationaal vermaarde artiesten geboekt. Uit Ierland komt 'JOC' John O'Callaghan wiens tracks je zeker kent en die wereldwijd geboekt wordt. Nederland voert deze keer de hoofdrol op met Richard Durand die wegens zijn aanhoudende populariteit bij het Xtra Large publiek hier nu alweer voor de 4e keer zal optreden! Ook de Engelse 'JOOF' John 00 Fleming weet met zijn sound veel mensen aan zich te binden en vliegt heen en weer tussen wereldwijde festivals en zijn studio. Ook Max Graham komt voor jullie de halve wereld over vanuit Canada. Deze Dj en producer weet zijn tracks gedraaid door de groten der trance over de hele wereld en zal jullie natuurlijk verrassen met een superset.

John O'Callaghan preview: live set uit Californië:


Daar blijft het niet bij want Xtra Large vult deze internationale line-up aan met de Nederlandse helden! Grondlegger van Xtra Large en nog meer superfeesten is Dj Spider die als geen ander weet waar Xtra Large voor staat. Hij zal zelfs in 2 area's te horen zijn deze nacht! Dj Randy Katana zal speciaal voor deze gelegenheid een classic trance set voor jullie neerzetten die druipt van de nostalgie en energie. De Mainroom wordt geopend door MEM wiens eigen producties steeds hoger stijgen. Ook hij zal een zeer relaxte trance set brengen om je in de stemming te brengen voor de rest van de nacht.

Richard Durand: Art of Noise


Mainroom timetable 90% trance:
22:00 - 23:00 MEM (openings-set)
23:00 - 24:00 Randy Katana (classic trance set)
24:00 - 01:00 Max Graham
01:00 - 02:00 Spider
02:00 - 03:00 John O'Callaghan
03:00 - 04:00 Richard Durand
04:00 - 05:00 John 00 Fleming



Nieuwe 2nd Area met tribal, bigroom en techtrance
Je ziet het, voor trance liefhebbers alle reden om op 26 december naar The BOX in Amsterdam te komen! En dat is niet alles want in de tweede area zal Xtra Large een andere sound presenteren. Wie de befaamde Xtra Large nights in de oude Marcanti nog kent zal zich hier ook zeker thuisvoelen. In deze area zullen Spider en MEM een back2back set neerzetten, zal Ruben Vitalis je revitaliseren met zijn sound en kun je daarnaast genieten van Lesley Styles, Mario Rivano en Michael Roger.

Timetable 2e Area: Techtrance. Tribal en Bigroom
23:30 - 00:30 Lesley Styles
00:30 - 01:30 Mario Rivano
01:30 - 02:30 Ruben Vitalis
02:30 - 03:30 Spider & MEM b2b
03:30 - 04:30 Michael Roger



Binnenkort meer info over alle andere dingen die Xtra Large altijd zo'n mooie ervaring maken. Het zijn niet alleen de DJ's en de supersound maar ook de geweldige shows, 3D-mapping projecten en technische hoogstandjes er omheen! Natuurlijk zal het ook dit jaar weer vet en indrukwekkend zijn. Haal nu wel alvast je kaartje om de mooie korting niet mis te lopen! Zaterdag 26 december Xtra Large in The BOX, daar wil je bij zijn!