Partyflock
 
­ Nederland

Sugarfactory en Bam Boe vieren samen Oud & Nieuw

gepubliceerd door , op
Robosonic, Philou Louzolo en Bam Boe Residents verwelkomen het nieuwe jaar in Sugar Factory. Op 31 december geeft Bam Boe daar zijn grootste editie ooit om van de jaarwisseling de opwindendste nacht van het jaar te maken. Heerlijke house, disco en techno tunes, een echt bamboebos, warme gezelligheid en fijne sfeer omdat je onder vrienden bent, in Sugar Factory komt het allemaal samen. Zo het nieuwe jaar beginnen is precies wat iedereen wil.

Line-up
Het Berlijnse duo Robosonic vult met hun warme deephouse dansvloeren over de hele wereld. Op de vloer van Bam Boe zijn ze verantwoordelijk geweest voor een aantal clubhits die aan de hoogtepunten van voorgaande edities prijkten. In levenden lijve hitsen ze Sugar Factory x Bam Boe NYE op naar het eerste hoogtepunt van 2016. Warm en melodisch is volledig van toepassing op Philou Louzolo. Zijn draaistijl noemt hij 'afro-so(u)lections'. Hierin versmelt hij house en disco tot een mengsel dat het hart doet versnellen en de voeten doen dansen. Bam Boe support zijn filosofie: 'all good music is ultimately African music'. Bam Boe zou niet hetzelfde zijn zonder residents Dubbs, Sova, Freddy en Wanderingbear. Dit team staat garant voor verse klassiekers en een lading fortune cookies. Op een nacht als deze hebben die gelukskoekjes een extra, bijna profetische lasding.

Sugar Factory x Bam Boe NYE
Na het klinken van de champagneglazen opent Sugar Factory de deuren voor Bam Boe NYE. Met een grote glimlach op je gezicht verdwaal je de eerste uren van 2016 in het bamboebos. Doordat VJ Augustin Bombus het Artwork tot leven laat komen, waan je je een echte panda in space. Bam Boe begon 3 jaar geleden als succesvol Oud & Nieuwfeest van een stel vrienden. De vriendengroep trok langs verschillende locaties in de stad, voordat ze in augustus 2014 in Sugar Factory neerstreek met een tweemaandelijks feest. De match tussen het concept en de locatie is treffend: beiden combineren muziek met visueel spektakel en boeken een mix van opkomende en gevestigde artiesten. Dj's die eerder op Bam Boe stonden zijn Marcus Marr, Mousse T.., Crackazat en Round Table Knights.

Voorverkoop via sugarfactory.nl
Earlybirds:€25
Pre-sale:€35