Partyflock
 

Early Ravers United

gepubliceerd door , op
Early Ravers United
6 november 2015
Alweer de negende editie van Early Ravers United in de mooiste House Tempel van Brabant. Op vrijdag 27 november aanstaande gaan zij weer knallen vanaf 22.00 aan de Kerkstraat 6 te Zevenbergen.

De donkere dagen breken aan en het als de straten donker zijn verzamelen de Early Ravers zich om licht te brengen in de duisternis. Niet alleen met de beste muziek en dj's maar ook met een Glow in the dark thema waarin iedereen maximaal zal shinen.

Deze classics, oldschool & early editie nemen zij jullie mee terug in de tijd waar het vinyl wordt afgestoft en de klassieke klanken weer door de straten galmen. De sfeer staat voorop en even vergeten zij de wereld om zich heen. Een eenheid van liefde en gezelligheid met deze maand een extra vibe omdat zij een kunstenaar in huis hebben met 3d en blacklight kunst die niet alleen te bewonderen is maar ook te koop.

Join Early Ravers United op het lekkerste feestje van de maand voor een entree van 5 euro incl. goodies, food & ice, zes uur lang de lekkerste Beats en gezelligheid.

4 opmerkingen

Onze eigen Dutchman Jack zal deze vrijdag gaan zorgen voor een hete warming up 2 uur voor de deuren opengaan van onze House Tempel...

Om 20.00 zal hij zijn live skills droppen via Radio Digitaal om als de RaverVanger van Brabant iedereen op te trommelen met zijn brute klanken!

http://www.radiodigitaal.net/radio-digitaal-presents-dutchman-jack/
9e editie? 1e x dat ik dr überhaupt van hoor:vaag:
Uitspraak van best of both worlds op donderdag 26 november 2015 om 06:18:
Dat ligt denk ik meer aan jou


Anders had ik dr idd wel van gehoord ja ;) maar nog nooit ergens een flyer van gezien eigenlijk