Partyflock
 
­

Liefde is....ouwe stijl is botergeil

gepubliceerd door , op
Energie stroomde door mijn aderen toen ik jou ontmoette. Vanaf 't moment dat ik je hoorde, dacht ik: jij hoort bij mij. Vanaf toen kwam er iedere dag, steeds een beetje meer liefde bij. Ik heb geen hart van zilver, geen hart van goud, maar een hart dat altijd van je houdt. Ik schreef jouw naam in het zand, maar de wind blies hem weg. Ik schreef jouw naam met broodkruimels, maar de vogels aten het op. Ik schreef jouw naam in mijn hart en daar zal hij nooit verdwijnen. Ik heb geen hart van zilver, geen hart van goud, maar ik heb wel een hart, dat altijd van jou de 909 houdt.

De liefde heeft vele kanten en zo ook de geliefde early sound, waar op zaterdag 13 februari - Valentijnsnacht - de Dhoem Dhaam mee gevuld zal worden. Er zijn velen die vinden dat het ultieme 909 liefdesverhaal beschreven staat in hun CD collectie. Zij zullen verheugd zijn dat Strength of Unity, Re-charge heeft uitgenodigd. Van Thunderdome tot Earthquake, Re-charge is een naam die meerdere malen op deze collecties te vinden is.
Een naam die je eerder op vinyl tegen zal komen dan op een CD collectie is niemand minder dan Deathchant's DJ Skeeta. Omdat de liefde voor de early voor sommige die-hards gelijk staat aan de liefde voor vinyl, heeft Strength of Unity na intensief contact met de ouwe Deathchant crew DJ Skeeta bereid gevonden om voor jullie naar Nederland af te reizen. Iemand die niet ver hoeft te reizen en al sinds de begin tijd van Ouwe Stijl aanwezig is, is Frantic Freak. Als een ware cupido van de early weet hij je toch elke set weer te raken. Om deze reden kon hij ook niet ontbreken op deze line-up. 'Finger drumming' zo heet de wijze waarop MD&A met liefdevolle vinger techniek 'live' de early sound bespeelt. Met de 909 aan hun vingertoppen zullen zij je serotonine levels danig doen stijgen.

Soms kan de gedachte aan een lang verloren liefde warme gevoelens oproepen. Vanaf 2016 organiseert de crew van Strength of Unity maar liefst 10 jaar feesten. Als ode aan verloren (maar zeker niet vergeten) liefdes, heeft Strength of Unity een tweetal artiesten uit haar verleden gevraagd terug te keren. Zo zullen D-Xtreme en Maynor de Strengt Of Unity crew bijstaan op deze Ouwe Stijl in Dhoem Dhaam, om jullie allen een romantische avond te bezorgen. Dit alles onder poëtische leiding van MC T-Wisted!

Dhoem Dhaam is gelegen in Amsterdam Noord en per auto perfect bereikbaar. Ook het openbaar vervoer vanuit Amsterdam Centrum is goed geregeld en er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig direct rondom het pand.

4 opmerkingen