Partyflock
 
­

We will be victorious! Join the Rebellion · Timetable en laatste info

gepubliceerd door , op
Aanstaande zaterdag barst de derde editie van Rebellion los! Zaterdag pakt de organisatie uit met een stevige en gevarieerde line-up en een mooie show. Samen met de sfeer zoals je die in Haaren tijdens Rebirth gewend bent, zijn dat de perfecte ingrediÎnten voor een vet feest. De Rebellion start om 14.00 uur en duurt tot 01.00 uur. Kom op tijd en zorg dat je niets hoeft te missen!

Hieronder vind je de timetable en alle verdere informatie welke handig is om te weten. De organisatie heeft er superveel zin in om samen met jullie een knallende editie van Rebellion neer te gaan zetten! Graag tot zaterdag!

Timetable]


[b]Kaartverkoop

Rebellion is uitverkocht. Er zal geen deurverkoop plaatsvinden. De organisatie raadt het af om kaarten via onofficiÎle kanalen te kopen.

Legitimatie en leeftijd
De minimumleeftijd voor Rebellion is 17 jaar. Legitimatie is verplicht. Neem dus gewoon je legitimatie (rijbewijs, ID-pas, paspoort) mee, zodat je niet aan de deur geweigerd kan worden. KopieÎn zijn niet toegestaan.

Tijden
Rebellion duurt van 14:00 uur tot 01:00 uur. Zorg dat je er op tijd bij bent zodat je niks hoeft te missen!

Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig om je jas op te bergen. Deze zijn tijdens het feest bereikbaar.

Merchandise
Er zal tijdens Rebellion een merchandise-stand aanwezig zijn.

Food
Op het binnenterrein zal een food-corner aanwezig zijn.

Drugs
De organisatie conformeert zich aan het lokale beleid van de politie. Dit is 'zero tolerance'. Pas op met wat je meeneemt; er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.

Parkeren
Auto's kunnen worden geparkeerd op de daarvoor aangegeven parkeerplaatsen. Fietsen dienen worden gestald in de daarvoor bestemde fietsenrekken. Volg aub de aanwijzingen van de vrijwilligers op voor een makkelijke doorstroom!

Pinnen
Het is mogelijk om te pinnen op Rebellion, de organisatie raadt iedereen aan om voldoende contant geld mee te nemen om lange rijen en irritatie te voorkomen.

Locatie
Rebellion vind plaats in Beekdal aan de Pastoor Verrijtlaan 42 in Haaren. Kijk op de website www.jointherebellion.nl voor meer info.
Er zullen geen pendelbussen of iets dergelijks rijden, zorg dus dat je vervoer regelt om veilig thuis te komen!

Kom je met een bus/touringcar?
Geef dit dan even aan via info@jointherebellion.nl. Vermeld hierbij duidelijk je naam en e-mailadres en of de bus wel of niet moet worden geparkeerd tijdens het evenement. Je ontvangt dan van via mail instructies voor de chauffeur.

Social Media
Zorg dat je Rebellion volgt via Twitter #RebellioN2015, Facebook en Instagram.

1 opmerking

Hmm, uitverkocht.....waarom niet een bericht online als er nog kaarten zijn? :/