Partyflock
 
­ Nederland

Franse routinier Technasia volgend weekend in Toffler

gepubliceerd door , op
De Franse routinier Technasia komt zaterdag 28 november naar de tunnel om een uitgebreide set neer te zetten! De laatste jaren bracht hij vooral platen uit op labels als Cadenza, Stereo Productions, Suara en ook kwam onlangs samen met Green Velvet nog de grote hit 'Suga' uit op Toolroom Records die door veel DJ's momenteel grijs wordt gedraaid.

Technasia zit al bijna achttien jaar in het vak en in deze tijd heeft hij een unieke muzikale Oost/West fusie gecreëerd dat naadloos overloopt van de clubs in Parijs tot in de straten van Hong Kong en de hipste clubs in Europa. Oorspronkelijk opgericht door Charles Siegling en Amil Khan in 1996 heeft het tot 2010 als duo opgetreden waarna Charles solo is doorgegaan en niet zonder succes. Met onder meer hits als 'I Am Somebody' en 'Heart Of Flesh' op zijn naam en het runnen van zijn Sino label heeft hij momenteel nog steeds een groot aandeel in de hedendaagse scene. Dit werd nog maar weer eens duidelijk door de samenwerking met Green Velvet dat resulteerde in de hit 'Suga' die werd uitgebracht op Toolroom Records.


Technasia & Green Velvet – Suga (Original Mix)

Mede door het succes in de studio wist Technasia het te schoppen tot optredens over de hele wereld. Zo stond hij op o.a. bij I Love Techno, Tomorrowland, Dance Valley, Extrema, Awakenings en Exit Festival. Verder draaide de energieke Fransman al in clubs als Zouk, Club Rex, Berghain, Tresor, Fabric, Ministry of Sound, Pacha, Amnesia, Elrow en Fuse.


'Technasia @ Fuse, Brussels'

De line-up wordt deze avond aangevuld met twee talentvolle Rotterdamse locals in de vorm van Jonathan Hoff en Rowen Clark en samen met een uitgebreide set van Technasia belooft dat nu al een heerlijke avond te worden.