Partyflock
 
­ Nederland

7th Heaven heeft na geweldig tienjarig jubilieum dit jaar nog twee kadootjes voor jou

gepubliceerd door , op
7th Heaven heeft na geweldig tienjarig jubilieum dit jaar nog twee kadootjes voor jou
13 november 2015
Feest7th Heaven · The Saturday Night Edition
Datumzaterdag 28 november 2015
Winactie7th Heaven actiegesloten
LocatieRodenburg Site
De mijlpaal van de 10e verjaardag van 7th Heaven op zaterdag 24 oktober was een absolute topper! Het was ook gelijk de drukst bezochte 7th Heaven ooit in haar bestaan. De Rodenburg barstte uit zijn voegen en alle zalen waren bomvol met feestvierende mensen. Het team van 7th Heaven wil graag iedereen bedanken voor de positieve bijdrage aan dit feest! Voor de rest van dit jaar kun je nog twee keer volop genieten van de unieke 7th Heaven sfeer. En omdat ze jarig zijn trakteren zij de rest van het jaar op gratis entree voor iedereen tot 23:30 uur! Niet alleen de dames dus, maar ook de heren kunnen tot 23:30 uur gratis meefeesten. Hoe mooi is dat?

Voor de 10-Years Anniversary had 7th Heaven de beschikking over alle 4 zalen van de Rodenburg. In welke zaal je ook was, het was overal feest en iedereen heeft de hele nacht genoten van de perfecte ambiance. Alle DJ's hebben zich voor 100% gegeven met hun beste muziek en dat was ook duidelijk te merken. Wil je nog even nagenieten? De foto's en aftermovie staan inmiddels online! Kijk snel in het album op www.7thheaven.nl



Nog twee 7th Heaven feesten dit jaar en ook twee cadeautjes voor jullie!
De eerste op 28 november, natuurlijk weer in club Rodenburg in Beesd. Zaterdag 28 november gaan de deuren voor jullie open om 22:00 uur en is iedereen, dames en heren, van harte welkom en is de entree gratis tot 23:30 uur! Lukt het niet om op tijd te zijn, haal dan je kaartje voor maar € 10,- euro in de voorverkoop. Het snelst doe je dit door naar 7thHeaven.nl te gaan en op 'Tickets' te klikken.

Daarna is het alweer de laatste maand en traditioneel kun je jouw feestdagen al vroeg beginnen op zaterdag 19 december bij de 7th Heaven Pre X-Mas Edition! Samen met alle 7th Heaven DJ's, het 7th Heaven team en al je vrienden nog één keer in 2015 samen genieten vlak voordat alle feestdagen beginnen. Ook op de Pre X-Mas Edition is er voor iedereen tot 23:30 uur gratis entree!



Het 7th Heaven gevoel
Van binnenkomst met welkomstdrankje tot het einde van de nacht word je bij 7th Heaven letterlijk in de watten gelegd. Lekkere muziek, vriendelijk personeel en versnaperingen zoals verfrissende ijsjes, vers fruit en hartige hapjes maken jouw avond helemaal af. Bij 7th Heaven gaat het om de sfeer, de gezelligheid en het genieten! Ook 28 november staat Rodenburg voor je klaar met kleurrijke vette lasershows, geweldige en mooie danseressen en shows en een line-up met top artiesten om voor jou de unieke 7th Heaven sfeer neer te zetten.

Line-up
  • Area 2
  • Nederland house, techno, downtempo, trance, psy




Kies voor een heerlijk avondje uit bij 7th Heaven en laat je verwennen! Zaterdag 28 november staat Beesd weer in het centrum van de aandacht. En daarna is het tijd voor de Pre X-Mas editie van 7th Heaven op zaterdag 19 december. Komen jullie ook dit jaar gezellig afsluiten en je Kerst alvast vieren in Club Rodenburg bij de laatste 7th Heavens van het jaar?