Partyflock
 
­ Nederland

SFEER maakt line-up bekend voor nieuwe editie

gepubliceerd door , op
SFEER
15 februari 2016
FeestSFEER · Something Red
Datumzaterdag 12 maart 2016
WinactieSFEER actiegesloten
Locatie2 Venue
Zet zaterdag 12 maart met een rode stift in je agenda! Dan keert SFEER met haar unieke concept terug naar Club 2 Venue.

Line-up
Een toegevoegde waarde voor het vaste publiek is dat SFEER bij iedere editie een headliner naar Club 2 Venue brengt die daar nog niet eerder heeft opgetreden. SFEER kondigt vol trots aan dat de immens populaire dj en producer La Fuente zaterdag 12 maart op het programma staat.
La Fuente:vliegt de hele wereld over om zijn fans te laten genieten van zijn originele geluid en zijn energieke optredens. Hij houdt ervan om te experimenteren met nieuwe platen en het mengen van stijlen. Soulful, altijd upbeat en uplifting. Iedere keer opnieuw zorgt deze rasartiest voor een geweldige sfeer. Hoe passend!
Renji:brengt met zelf geproduceerde edits en remixen zijn onmiskenbare energieke 'power progressive'. Het is echt een genot om deze man aan het werk te zien. Als je nog niet in de stemming was dan zorgt hij daar wel voor.
Brasco:verwent het publiek met zijn opzwepende sets met een goed doordachte opbouw, swingende groovy beats en veel afwisseling.
Cor Forman:is dé man achter het succesvolle concept Corto Dimanche. Maar hij is meer dan dat. Cor staat voor knallende sets en heeft een mooi repertoire aan dikke house in zijn record box staan.
Midix:geeft het publiek met zijn uplifting vocale trance sets een absoluut 'feel good' gevoel. Wat deze professional het liefste doet, is de bezoekers laten samensmelten met zijn muziek. Hij neemt je echt even mee in een muzikale reis en is daar bijzonder goed in.
Maus:is de vaste afsluiter van de SFEER Events. En niet voor niets. Met zijn stevige, rauwe progessive house zet hij gegarandeerd de zaal nog één keer op zijn kop. Door veel te variëren, de vibe van het publiek goed aan te voelen en hierop in te spelen, zorgt hij ervoor dat de energie er volop in blijft.
MC Choral:heeft het publiek tijdens de vorige editie van SFEER zo enthousiast gemaakt dat de organisatie haar opnieuw heeft geboekt.
Deze beauty kondigt niet alleen de Dj's aan maar is een gevierd zangeres die de hele wereld overgaat. En niet voor niets. Zij brengt de avond met haar unieke stem, perfecte timing en opzwepende shout-outs naar een hoger niveau. Een professional die veel meer is dan de titel MC in eerste instantie doet vermoeden.




Tickets
Op vrijdag 4 december start de Super Early Bird ticketverkoop voor slechts een tientje. Dat is een voordeel van 15 euro! Zorg wel dat je er snel bij bent, want de organisatie stelt slechts 100 kaarten voor deze prijs beschikbaar.

SFEER
SFEER is veel meer dan zomaar een avondje uitgaan. SFEER is echt een beleving.
Je wordt vriendelijk ontvangen door de gastvrouwen en er is een speciale fotobooth (presswall) waar een vaste fotograaf de mooiste foto's maakt van jou en je vrienden. Er wordt veel zorg besteed aan de aankleding van de zaal en de complete crew, inclusief alle artiesten, is te herkennen aan hun SFEER kleding. Alles om de bezoeker een unieke avond te beleven.

De ruime gratis parkeerplaats, de gratis ijsjes – vers fruit – hapjes, de schone toiletten, de snelle hulp aan de bar, de mooie danseressen met hun extravagante outfits en natuurlijk de line-up maken het geheel compleet!
Ben jij op zoek naar een feest waarbij je als bezoeker nog echt verwend wordt en gegarandeerd uit je dak kunt gaan, hou dan de events van SFEER in gaten!

Borrel met SFEER
SFEER begint de avond traditioneel met een besloten borrel inclusief hapjes en drankjes waar Lenny Harmony zijn bekende en geliefde soulvolle housesound ten gehore zal brengen. Een origineel concept waarbij de meeste artiesten al aanwezig zijn, die met de gasten een gezellige en ontspannen 'meet en greet' hebben.
Deze Borrel met SFEER is alleen toegankelijk op uitnodiging maar via Guestzone kun jij kans maken op 2 Special Invite Only tickets. Zet bij het evenement op Facebook je status op aanwezig en stuur een sms met de code GZ 34609 naar 7111.

Win VIP Arrangement
SFEER verloot ook deze keer weer een super-de-luxe VIP arrangement ter waarde van 300 euro. Een hotelovernachting in een viersterren hotel inclusief ontbijt, toegang tot de Borrel met SFEER en toegang voor het feest. En dat alles voor 2 personen. Om kans te maken voeg je het event toe aan je persoonlijke agenda op Partyflock en op Facebook.

2 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 7850, 5009}
Yes!! Dit wordt een klapperrrrrr