Partyflock
 
­ Nederland

Grote belangstelling Future Dance Event

anoniem gepubliceerd op
JRS Productions & bookings, het Alkmaars evenementen- en boekingsbureau voor artiesten en themafeesten, organiseert zaterdag 15 mei a.s. van 20:00 tot 03:00 uur in het kader van Alkmaar 750 jaar het Future Dance Event in het vernieuwde wielerstadion “Sportpaleis Alkmaar”. De kaartverkoop is eind maart begonnen en het loopt storm. Naar verwachting zullen ruim 3000 bezoekers aan dit gigantische evenement deelnemen. Om de toestroom van dit aantal bezoekers naar en van het event goed te laten verlopen, is JRS Productions & bookings een samenwerking aangegaan met Taxi Smit-Wester.

Taxi’s en buspendeldienst.
Op de avond van het Futrure Dance Event zal Taxi Smit-Wester, de grootste taxionderneming van Alkmaar, voor het bezoekersvervoer zorgdragen. Naast het leveren van voldoende taxi’s bij sluitingstijd, zullen zij ook verschillende buspendeldiensten opzetten van en naar de omliggende steden Den Helder, Schagen, Hoorn, Purmerend en Heerhugowaard. De vertrektijden naar het event verschillen per stad en variëren van 21:00 tot 21:45 uur, de terugreis zal voor iedereen om 03:15 uur zijn. Het is noodzakelijk om vooraf een zitplaats te reserveren, dit kan direct bij Taxi Smit-Wester op telefoonnummer 072 5122232. Bij voldoende animo zal de pendeldienst rijden.

Top dj’s, dansers, laser show, vj’s en “Virtual Reality World”
De line-up van de avond liegt er niet om. Bekende top DJ’s als Jack de Marseille, Michel de Hey, Steve Rachmad, Erick E, Kaufmann en Michel zullen er een swingende avond van maken. Zij staan garant voor een spectaculaire variatie van Techno met zowel nationale, internationale en lokale namen in de muziekwereld. Met een unieke lasershow, futuristische decoratie, VJ-beelden en geweldige dansacts zullen de bezoekers worden meegenomen op een reis naar de toekomst. Ook is er een indrukwekkende en apart ingerichte 3D room, waar men zich zal wanen in een “Virtual Reality World”, ontworpen in samenwerking met studenten van Hogeschool INHOLLAND Alkmaar.

Entreekaarten
Entreekaarten voor dit event zijn verkrijgbaar bij de locale muziekwinkels in Noord Holland, maar ook bij VVV Alkmaar, alle Free Reacord Shops en tabakswinkels met Ticketbox van de staatsloterij en kosten € 20,00 (ex. Fee) per stuk. Omdat het evenement wordt gesponsord door Hogeschool INHOLLAND Alkmaar, geldt alleen voor de studenten van deze Hogeschool een gereduceerd tarief van € 15,00 per kaarje. De organisatie benadrukt dat de kaartverkoop erg hard gaat, dus diegenen die nog graag een entreekaartje willen bemachtigen moeten er snel bij zijn.

11 opmerkingen

Nou de Hogeschool INHOLLAND Alkmaar heeft denk ik wel 3000 studenten die hier naar toe gaan.

Leuk schoolfeestje :-p

Maar nu ff zereneus:

Wel top dat er in alkmaar iets gedaan word !
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 48346, 59806}
Jammer dat het zo ver weg is, maar een erg leuk feestje inderdaad :) (Y)
Werkzaam bij Addicted 2 Music
Artiest {SHOWLIST artist 20032, 1520}
Leuk schoolfeestje :P


Dit is ook een leuk feest ;)

http://party.snt.utwente.nl/flock/SECTION/forum/ACTION/showtopic/TOPICID/670896.html
 
inholland is sponsor, geen organisator!
 
Ik kom alleen als er ook hoeren zijn!! Zijn die er???
 
35 euro P+N
 
Artiest {SHOWLIST artist 26887, 27322}
Van de partij...

Even kijken wat het gaat worden daar ;)
In iedergeval MC Da Silva is van de partij.
:D
Artiest {SHOWLIST artist 49113, 157317, 15263}
Free Reacord Shops?
kaarje?

Beetje dronken MaddQz? O:)
laatste aanpassing