Partyflock
 
­

Thunderdome Die Hard Day komt eraan

gepubliceerd door , op
flyer Thunderdome
FeestThunderdome · Die hard day
Datumzaterdag 5 december 2015
LocatieMelkweg Site
Thunderdome is na het legendarische Final Exam van 2012 niet meer. Toch leeft over de hele wereld het Thunderdome-gevoel onverminderd voort onder hardcore liefhebbers. Vanwege de grote vraag naar een bijeenkomst van de volgelingen van de wizard organiseren de Melkweg, Thunderdome en DJ Mag NL samen met een aantal hardcore Thunderdome-verzamelaars de Die Hard Day. De Melkweg zal worden omgetoverd tot een echt gabberdomein waar 1700 Thunderdome-fans aan hun trekken komen.

CD Release area
In de grote zaal wordt de nieuwe CD gepresenteerd door de artiesten die deze cd hebben samengesteld. The Darkraver en DJ Vince hebben een Thunderground Mixx gemaakt met de 24 beste oldskool tracks. CD 2 wordt verzorgd door de harde kern van Hardcore Italia. Zij brengen een ode aan het Italiaanse label Traxtorm dat dit jaar twintig jaar bestaat. Op CD 3 zal Unexist weer eens lekker losgaan, voor de tweede keer in de geschiedenis van Thunderdome maakt hij een speciale Turntablized Mixx. Da Mouth of Madness is de man met de stem die iedere gabber, jong of oud, wel kent. Dat is niet zo gek want deze MC zit al twintig jaar in het vak. Op CD 4 staat het debuutalbum van Da Mouth of Madness waarop hij de samenwerking is aangegaan met zowel een aantal grootheden uit de scene als met nieuw talent.

DJ Mag NL Playground
De oude zaal van de Melkweg is op 5 december de DJ Mag NL Die Hard Playground waar drie talenten kunnen draaien. Wil jij je dj-kunsten vertonen voor de Thunderdome diehards? Stuur dan je dj-mix van maximaal één uur naar dj-mag-playground@thunderdome.com. Tot 15 november kan je jouw mix insturen. De zes beste inzendingen worden 17 november op de Thunderdome SoundCloud geplaatst en de drie mixen met de meeste plays verdienen een plekje op de playground. De winnaars worden op 25 november bekend gemaakt. De laatste uren zal DJ-Mag het podium overdragen aan de Thunderdome Legends. Gewoon een freestyle set van oldskool tot terror. We laten deze tijd daar voor open staan en zullen zien welke dj zo'n Thunderdome die hard is, dat hij ook gewoon even langs komt om lekker te draaien. DJ Mag NL zal hierover een verslag plaatsen in de volgende editie.

Die Hard Collectors
Op de live marktplaats Die Hard Market zullen de grootste verzamelaars aan hun trekken komen. Hier kunnen collecties compleet worden gemaakt door items te ruilen. Zoek je iets speciaals of heb je juist iets aan te bieden dan kan je dat hier kwijt. Wil je een plek op Die Hard Market reserveren om je spullen uit te stallen? Mail je aanvraag dan naar: diehard-collectors@thunderdome.com. Dit gedeelte wordt gehost door de Facebookpagina: Thunderdome Diehards-Collectors group. Over verzamelaars gesproken: in de Die Hard 4 Die Hards exhibition zal Sven Vercaigne uit België zijn collectie showen. Hij is trotse eigenaar van de grootste Thunderdome-kledingcollectie ter wereld.
Boven in de Melkweg zal Thunderdome een nieuwe merchandise collectie presenteren. Deze nieuwe collectie wordt eenmalig in exclusieve oplage verkocht.

En verder?
Bij Hardcore Ink staat Hollywood Mark, de absolute specialist op gebied van wizardtattoos, waar jij deze dag Thunderdome op je lichaam kan laten vereeuwigen. In het Thunder Theatre beleef je een meet & greet met de iconen uit de Thunderdome geschiedenis en bekijk je de historie van het feest op een bioscoopscherm. Verzamelaar Olav Hamer (Thunderdome Utreg ) heeft de beste beelden uit de goede oude tijd geselecteerd. Tenslotte zorgt de gabberkapper ervoor dat er geen haar meer op je hoofd zal zijn te vinden en na een bezoekje aan de fotocorner kan je aan iedereen die er deze dag niet bij is laten zien dat jij een echte diehard bent. Kortom, een gathering voor de ware Thunderdome-liefhebber

Tickets
Omdat ze er zeker van willen zijn dat de grootste fans deze bijzondere dag kunnen meemaken kun je tot 10 november de volgende link invullen: Thunderdome.com/die-hard-day/. Je kunt hiermee gegarandeerd twee tickets kopen. De prijs voor een kaartje is 7,95 euro (inclusief fee). Bij binnenkomst in de Melkweg ontvang je een Die Hard Dogtag (ter waarde van 7,95), een sticker, een poster en een cadeautje van DJ Mag NL. Na 16 november zullen de overgebleven tickets in de reguliere verkoop verschijnen. Let op! Voor dit event moet je achttien jaar of ouder zijn.

Tattoo members
Als je dit leest hebben alle tattoo members van The Final Exam in 2012 al de mogelijkheid gehad om een gratis kaartje voor Thunderdome Die Hard Day te bemachtigen. Let op: als je geen mail hebt gehad dan kom je er dus niet gratis in. Heb je nog tattoo vragen mail dan naar: diehard@thunderdome.com

Wil je op de hoogte gehouden worden over dit event? Volg thunderdome.­com

12 opmerkingen

Tumult
Werkzaam bij Partyflock
Beetje jammer op 5 december.­ Doe het dan een week eerder.­
 
Opgegeven, hopelijk wordt ik eruit gepikt. :honger:
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 6 november 2015 om 11:56:
Opgegeven, hopelijk wordt ik eruit gepikt. :honger:

Lees ik het verkeerd maar je kan toch na het invullen 'gegarandeerd twee tickets kopen'?
 
Uitspraak van Zuilense Aussie:xtc: op vrijdag 6 november 2015 om 12:43:
Lees ik het verkeerd maar je kan toch na het invullen 'gegarandeerd twee tickets kopen'?

Nou ja ik had begrepen dat je uitgeloot moet worden en dan tickets kan kopen. Ik heb het ingevuld en daarna niets meer gehoord.
laatste aanpassing
Uitspraak van Zuilense Aussie:xtc: op vrijdag 6 november 2015 om 12:43:
Lees ik het verkeerd maar je kan toch na het invullen 'gegarandeerd twee tickets kopen'?

Uitspraak van verwijderd op vrijdag 6 november 2015 om 12:58:
Nou ja ik had begrepen dat je uitgeloot moet worden en dan tickets kan kopen.­ Ik heb het ingevuld en daarna niets meer gehoord.­

Als je uitgeloot word krijg je een gratis ticket en je krijgt een link voor 1 kaart extra :)
 
Ik kan niet quoten maar echt joh? Waar kun je bestellen dan? Gewoon via de site van de Melkweg?
 
Beetje jammer dat er weer een overzicht-cd komt.­Had stiekem op nieuw werk gehoopt.­ En wat thunderground nu is ,vrees ik 24 verneukte oldskooltracks .­Als cd2 ook een verzamelcd wordt, begint Thunderdome aardig op een junk te lijken ,die omdat het vroeger een vriend van je was ,steeds om geld komt vragen.­Had liever een volwaardig feest gehad,dan deze garagesale.­
Uitspraak van Zuilense Aussie:xtc: op vrijdag 6 november 2015 om 12:43:
Lees ik het verkeerd maar je kan toch na het invullen 'gegarandeerd twee tickets kopen'?

Tickets

Omdat we er zeker van willen zijn dat onze grootste fans deze bijzondere dag kunnen meemaken kun je tot 10 november de volgende link invullen: THUNDERDOME.COM/DIE-HARD-DAY/. Je kunt hiermee gegarandeerd twee tickets kopen. De prijs voor een kaartje is 7,95 euro (inclusief fee). Bij binnenkomst in de Melkweg ontvang je een Die Hard Dogtag (ter waarde van 7,95), een sticker, een poster en een cadeautje van DJ Mag NL. Na 16 november zullen de overgebleven tickets in de reguliere verkoop verschijnen. Let op! Voor dit event moet je achttien jaar of ouder zijn.

Na 16 nov dus ;)
Tattoo ticket + 1 in the pocket :D Super initiatief weer van de Melkweg! Zij zijn met het idee gekomen, omdat er veel mensen die daar werken Thunderdome een warm hart toedragen :)
Doe maar weer een echte in Sportpaleis, Jaarbeurs of Thialf of zo