Partyflock

Todd Terry en andere house helden bij Escape in Amsterdam deze maand

 

Todd Terry en andere house helden bij Escape in Amsterdam deze maand

gepubliceerd door , op
Wat een top editie van het Amsterdam Dance Event was het! Uitverkochte avonden met hosts Sander van Doorn, Sunnery James & Ryan Marciano, Laidback Luke, Martin Solveig en Roger Sanchez in Escape. Hoe dat eraan toeging zie je op deze aftermovie van MixMash:Het spiksplinternieuwe Upperdeck viel ook zeer in de smaak, de nieuwste VIP area die op het balkon gelegen is en waar vanaf je de hele club kan overzien!

Todd Terry is 27 november 'in da house'!
Op deze speciale editie van Friday Sessions zal niemand minder dan Todd Terry de Escape overnemen! Deze house legende neemt diverse Hollandse helden mee: Lucien Foort, Gabriel & Castellon, Beauriche en ROOG. Kaartverkoop is nu gestart via www.escape.nl. Je kan ook combitickets kopen waar je diner bij Escape Caffe bij in zit!

Vrijdag: (deep)house en classics op HouseRules
De beste DJ's staan weer voor je paraat om je de lekkerste (deep)house en houseclassics voor te schotelen! HouseRules brengt je deze maand onder leiding van resident Troj oa. DJ's René Van Der Weijde (Atlantic Ocean), Cat Carpenters en Raymundo! Check Facebook voor foto's, updates en acties.

Zaterdag: Bigroom beats bij Brainwash
Deze maand heeft Brainwash resident Raymundo artiesten als Tom & Jame, Propoganda, James Fields en zijn maatje Frederik Abas uitgenodigd om er een dikke bigroom experience van te maken. Check zijn nieuwe track Turn up the Bass die hij met Robert Feelgood maakte:De Escape deLux zaal is op zaterdag ook geopend en hier hoor je de lekkerste R&B en HipHop!

Zondag: Like!
Sluit je weekend in stijl af bij Like, de best bezochte zondagavond in Amsterdam vol hiphop, R&B en house. Studenten hebben gratis entree voor 00.00 en op escape.nl betaal je maar €5 in de voorverkoop.