Partyflock

Team TrouwAmsterdam begint nieuw intitiatief De School

Team TrouwAmsterdam begint nieuw intitiatief De School

gepubliceerd door , op
Team TrouwAmsterdam begint nieuw intitiatief De School (afbeelding)
LocatieDe School Site
StadAmsterdam
Het verdriet was groot toen Trouwamsterdam haar deuren sloot. De uitbaters van de locatie zijn inmiddels bezig met een nieuw project. School zal wellicht nog dit jaar van start gaan in het voormalig ROC aan de Jan van Breemenstraat 1 in de hoofdstad.

De gemeente biedt een beperkt aantal locaties in de stad de mogelijkheid om te worden gebruikt als 24 uurs-horecagelegenheid. In mei 2015 heeft B&W een positief advies gegeven voor een 24 uurs-horeca aanvraag in het voormalig ROC aan de Jan van Breemenstraat 1. In het gebouw komen een ambachtshuis, een broedplaats en dus horeca, die zal worden geëxploiteerd door School (voormalig Post CS BV). Als aan alle voorwaarden is voldaan, krijgt dit bedrijf, dat eerder verantwoordelijk was voor onder meer club 11 en Trouwamsterdam, de mogelijkheid om deze locatie gedurende een periode van vijf jaar te ontwikkelen tot trekpleister voor de stad.

Op 29 juni 2015 heeft een informatieavond plaatsgevonden over de plannen voor dit gebouw. Op dit moment is de aanvraag voor de omgevingsvergunning in behandeling. Daarna volgt nog een aanvraag om exploitatievergunning op basis van de omgevingsvergunning.

[small]Bron: Gemeente Amsterdam

6 opmerkingen


Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op vrijdag 1 januari 2016 om 16:19:
▶Uitspraak van JoriszBalls op dinsdag 20 oktober 2015 om 19:14:Ben benieuwd! Trouw was iig een succes
De eerste twee maanden is de voorverkoop iig al van uitverkocht :O Over succes gesproken :P

haha ja.. Vind alleen de namen die ze tot nu toe hebben niet echt boeiend. Hoop dat ze nog een goed techno avondje houden (zal vast goed komen) =) met wat nieuwe namen die niet altijd bij trouw hebben gedraaid.

Uitspraak van JoriszBalls op dinsdag 5 januari 2016 om 16:44:
Vind alleen de namen die ze tot nu toe hebben niet echt boeiend

Niet boeiend of je kent ze niet?
Bij mij is het denk een mix van beide. Een avondje met DJ's die je (nog) niet kent kan heel verrassend zijn. Op mijn beurt...ga ik echter alleen ook pas overgehaald worden als er 1/2/meer DJ's staan die ik zelf wel weer(!) graag wil zien.
Wacht sowieso de eerste hype even af en tot een vriend is verhuisd om samen te gaan.
Komt tzt vanzelf goed. Denk april. Tot die tijd genoeg anders te doen (en toch al redelijk uitverkocht ook qua vvk).

Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op woensdag 6 januari 2016 om 08:10:
Niet boeiend of je kent ze niet?

Niet boeiend, ik word niet warm van een Jasper Wolff en Maarten Mittendorf / Carlos Valdes en een etapp Kyle. (no offense naar hun toe hoor) Ik ben daar en tegen meer van de "beuk" techno dus daar zou het ook aan kunnen liggen. Zijn beetje allemaal weer precies dezelfde namen die trouw ook altijd had.

Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op woensdag 6 januari 2016 om 08:10:
Een avondje met DJ's die je (nog) niet kent kan heel verrassend zijn. Op mijn beurt...ga ik echter alleen ook pas overgehaald worden als er 1/2/meer DJ's staan die ik zelf wel weer(!) graag wil zien.

haha ja dit heb ik dus ook ;-)

Uitspraak van JoriszBalls op woensdag 6 januari 2016 om 20:26:
ik word niet warm van een Jasper Wolff en Maarten Mittendorf / Carlos Valdes en een etapp Kyle.­ (no offense naar hun toe hoor)

Ik eh..ken ze helemaal niet. Dus nu word ik er niet warm van ook nee. Maar wie weet..wel als ik er zou staan. Maar goed..wat dat betreft zit ik dus ook zo in elkaar van..eerst warm gemaakt worden door de line-up wil ik het overwegen. Nog genoeg feestjes binnenkort en het helpt zeker niet mee dat veel uitverkocht is. Ik wacht even tot die buddy wat dichterbij woont en ga dan samen met hem iig..en wie weet nog een groepje.

Uitspraak van JoriszBalls op woensdag 6 januari 2016 om 20:26:
Zijn beetje allemaal weer precies dezelfde namen die trouw ook altijd had.­

Mja dan ken ik weer andere namen van Trouw denk ik (meer van wetende dat ze er gedraaid hebben of resident waren, want ben zelf maar 2x geweest helaas). Anyway, als er daar wat van draaien, dan ben ik wel te porren :yes:. Komt wel, geen haast! :)