Partyflock
 
­ Nederland

The Code met kerst in Villa Thalia

gepubliceerd door , op
The Code
19 oktober 2015
FeestThe Code · Christmas Special
Datumvrijdag 25 december 2015
WinactieThe Code actiegesloten
LocatieVilla Thalia Site
Vrijdag 25 december 2015 vier je kerst natuurlijk met vrienden en familie bij The Code in een van de mooiste clubs van Nederland: Villa Thalia Rotterdam.

Wie aan The Code denkt, denkt aan de perfecte combinatie van muziek en mooie mensen die er gezamenlijk een onvergetelijke avond van weten te maken. Mocht je de afgelopen edities gemist hebben, wees gerust! Want het is tijd om jou een vrolijke kerst te bezorgen met mooi geklede mensen en geweldige verrassingen.
Speciaal voor deze avond is er gekozen voor een thema waar jij kan laten zien wat jij in huis hebt, namelijk voor de mannen 'Classy' en voor de vrouwen 'Sexy Evening Dress'. De bezoekers worden verzocht zich aan deze dresscode te houden, want geen juiste dresscode betekent geen entree. Dit geldt ook voor de mensen die een voorverkoopkaart hebben aangeschaft (no dresscode, no entrance/no refund).

De dj's die deze avond de handen ineen zullen slaan om The Code en de Dinnershow naar een hoger niveau te tillen en er een muzikale kerst van gaan maken zijn; Leroy Styles, D-Rashid, BIGGI, Rancido, Rockzsolid, Motafied Beatz & MC Me en Romeo van Nielen (percussionist).

Voorverkoopkaarten zijn beschikbaar via koop tickets. Voor VIP reservation kan er telefonisch contact opgenomen worden via +31648168644 of email steven@sfeerhoreca.nl. Dinnershow & The Code (X-mas special) i.c.m. 1 bottle champagne in the club €200pp.

The Code – Be part of the combination