Partyflock
 
­ Nederland

Xtra Large back in Amsterdam: zaterdag 26 december in The Box

gepubliceerd door , op
Het einde van het jaar heeft nog een geweldig feest in petto: Xtra Large komt 26 december terug naar The BOX (voorheen The Sand) in Amsterdam! Waar altijd de laatste zaterdag van het jaar gereserveerd was voor The Biggest Night out komt dit nu weer terug! Alle trouwe fans hebben het al in de gaten en de eerste Super Early Bird's waren al snel uitverkocht. Je kunt nu Early Bird kaarten halen voor dit topfeest en dan zit je de laatste zaterdag van het jaar helemaal goed!

Alle voorgaande jaren blonk Xtra Large uit met de grootste installaties met supermooie 3D mapping, indrukwekkende full-color lasershows en natuurlijk DJ line-ups die barsten van de topnamen. Dat zal deze keer niet minder zijn! De eerste twee namen zijn inmiddels bekend: Richard Durand en Spider zullen je alvast een topnacht bezorgen.

Remember last time at this location? Check the aftermovie:


Early Bird 2e fase nu on sale, mis ze niet!
Het was waanzinnig zo snel als de eerste kaarten van 15 euro weg waren. Iedereen heeft zin in dit feest wat na een uitstapje vorig jaar nu weer terug is in de grootste en mooiste club van Amsterdam. Ook de 2e fase tickets gaan hard. Wil je voordelig voor €20 een supernacht op 2e kerstdag na de familie verplichtingen? Haal ze dan nu gelijk voor ook deze kaarten op zijn!



The BOX is gigantisch mooi verbouwd tot superclub
Wie The Sand kent zal veel herkennen en ook zien dat deze club nu echt grondig onder handen is genomen en met recht één van de mooiste en grootste venues van Amsterdam. Een ruime entree, vernieuwde ruime locker area, volledig vernieuwde zaal met nog steeds het mooie hoge plafond vol techniek en special effect lights en een nieuwe superdansbare vloer.

More info soon...
Richard Durand en DJ Spider zijn natuurlijk niet de enige toppers die je kan verwachten. Xtra Large is bezig een aantal geweldige DJ's te boeken die snel onthult zullen worden! Ook over de shows, het entertainment en de stageplannen zijn op dit moment in de design fase. Binnenkort meer info, dus houd de social media in de gaten en blijf op de hoogte! Wacht niet te lang met tickets bestellen voor ze duurder worden, het gaat sowieso een topnacht worden!