Partyflock
 
­ Nederland

Pakhuis Oud en Nieuw Festival organiseert nieuwe editie op Westelijk Handelsterrein

gepubliceerd door , op
Op deze prachtige locatie wordt inmiddels vijftien jaar op rij met groot succes de jaarwisseling gevierd. Met tientallen ruimtes, leent zij zich perfect voor het mixen van muziekstijlen, bezoekers en organisaties.

De pakhuizen van dit monumentale Complex worden ingericht als club zalen door tien lokale en landelijke organisaties. Op een dag dat de meeste mensen het liefst 'samen' zijn, creëren wij een unieke, gezellige en veelzijdige sfeer voor een heerlijke avond uit met z'n allen. Van deep- & techhouse en techno tot 'jazz dance', 80's & 90's, hiphop en meer; PKHS is weer terug op haar favoriete locatie.

Pakhuis Oud en Nieuw Festival = Samenwerken
Het succes van de Pakhuis evenementen is te danken aan de brede samenwerkingen. Ook tijdens komende jaarwisseling neemt een groot aantal organisaties met gedeelde liefde voor goede muziek deel aan het festival. Check de area's van Triphouse Rwina System, Boogie Friday, Bootsy Paul, DJ Tin Tin & André Dadi, Dansbar Klup en meer.

Midnight Restaurant
Een goed feest doorsta je het best met een tevreden maag. Bij alle PKHS evenementen kun je terecht voor een biologisch verantwoorde bite. In het Midnight Restaurant kun je terecht voor een met zorg bereide hamburger, saté van kippendij of bijvoorbeeld een broodje merguez. Dit alles wordt met liefde en aandacht geserveerd.

Kaarten
Om de snelle beslissers, grootste fans en liefhebbers tegemoet te komen zijn de kaarten goedkoper naarmate je vroeger bestelt. De eerste kaarten zijn slechts €19,50. Net als voorgaande jaren zullen deze kaartjes ongeveer elke 7 á 10 dagen €5 duurder worden, tot ze op zijn. Wees dus slim en koop op tijd je kaartje bij koop tickets.