Partyflock
 

Poplife Sexy Motherfucker

gepubliceerd door , op
Poplife Sexy Motherfucker
15 oktober 2015
Na onze eerste top editie van dit seizoen zijn we op zaterdag 24 oktober terug.

PopLife staat ook vandaag nog steeds voor een ultra sexy party in een leuk en trendy decor. Met alleen maar de beste, grensoverschrijdene muziek: van pop tot electro, van dance classics tot oldschool hip hop. Als het sexy en fun is, is er een grote kans dat je het op PopLife zal horen. Een nieuwe lading residents zet de jarenlange traditie verder.

Nathan Neslany (Nathan Fix) neemt het voortouw met in zijn kielzog Stefan Coluche en Jean-Marc, ook wel gekend als Gentil, van Klub XIII. Beide laatsten zijn ook regelmatig te horen in de Kitsch club en Club 69. Ze krijgen deze keer het gezelschap van Damien Yanoz die een uitgebreide collectie classics bezit en zo perfect in het PopLife plaatje past.

Sexy Motherfuckers
Nathan, Damien, Stefan & Jean-Marc

Zorg dat je er vroeg bij bent en begin het feest met een gratis glas cava in de hand (voor 00u30). De hele nacht lang wordt het publiek ook getrakteerd op lekkere treats want op PopLife staan zij altijd centraal. Let's celebrate pop culture en allemaal een avondje 'Sexy Motherfuckers' zijn!

Wie tickets wilt voor dit niet te missen feestje: haal die dansschoenen uit de kast én haast je als de bliksem naar één van volgende Gentse outlets voor een super premium, maar goedkoop (lees: gratis) guestticket: Bar d'Oh, Black Balloon, Brooklyn, Café Parti, Café Théatre, Carrément, Charline's Closet, Chocolade Bar, Cream, De Client, Don & Dona, Dope, Eat Love Tastings, Grade, Granduca, Gomez, Julie's House, La Fille d'O, PIET Moodstore, Martino, Rood, Wasbar, Zorro.