Partyflock

ReddingsVestifal voor het goede doel in Studio's Aalsmeer

 

ReddingsVestifal voor het goede doel in Studio's Aalsmeer

gepubliceerd door , op
ReddingsVestifal is een initiatief van High Profile Events en vakbeurs EvenementContact, en daarbij verleent een groot aantal partijen uit de evenementenbranche zijn medewerking, waaronder IDEA, Xsaga, Buro Barcode, het Genootschap voor Eventmanagers, Dechesne & Boertje en LiveOnlineEvents. Ook de nieuwe aanwas is erbij betrokken, dankzij de hulp van een groep studenten van de Fontys Academy for Creative Industries.

Awareness
Het doel van de avond is awareness creëren voor de vreselijke situatie waar zoveel vluchtelingen zich in bevinden. Dat is het minste wat we kunnen doen en daarom gaan alle opbrengsten van de avond direct naar het Rode Kruis. Zo houden we ons allemaal bij onze leest: het Rode Kruis weet als internationale hulporganisatie om te gaan met schrijnende, precaire situaties als deze en de branche weet hoe een event te organiseren. Samen slaan we de handen ineen.

Pakkende line-up
Dat wil zeker niet zeggen dat dit een neerslachtige avond wordt. Integendeel, het festivalprogramma van ReddingsVestifal staat bol van netwerken en entertainment; van bekende artiesten en DJ's tot pakkende cabaretiers en foodtrucks. Zo is de organisatie zeer vereerd met de komst van Wende (Wende Snijders) die onderdeel zal zijn van het plenaire gedeelte. Deze briljante zangers / performer / theatermaker weet de gevoelige snaar bij iedereen te raken. Alleen al haar optreden wil je niet missen! En dan is de line-up nog maar net begonnen. Een kleine greep uit de line-up:

Gerson Main
De man die bekend werd door eerder dit jaar de negende editie van het VARA-programma De Beste Singer Songwriter van Nederland te winnen. Hij is niet alleen een opvallende verschijning, de rasartiest maakt ook de meest boeiende muziek. Hij schrijft, zingt, speelt en raakt.

Speelman & Speelman
Producenten van kleinkunst en vooral Broers die muziek en humor ademen. De laatste tijd zijn Joost en Daan Speelman als cabaretduo veelvuldig in de media te zien en te horen, zoals bij DWDD en bij Giel op 3FM.

Joshua Walter
In het leven van DJ en Producer Joshua Walter draait alles om muziek. 'Diversiteit', dat is de term die het best bij deze stylish Dutchman past. Je kent deze DJ onder meer van festivals als Mysterland en Valtifest.

Girls Love DJs
Met optredens op onder andere Mysteryland, We Are Electric, Solar en Kingsday Festival is de act vanaf het begin in 'high demand'. Daarnaast host Girls Love DJs al vijf jaar de mainstage op Amsterdam Open Air en is hij verantwoordelijk voor de gigantische cross-over stage op Valhalla festival in de Amsterdamse RAI. Het motto: 'Het draait niet om mij, dit draait om jullie.'

Cookachoo
Begin 2015 werd de eerste EP van deze internationale act 'Lou Lou Lou Lou Lou' uitgebracht, tegelijk met hun overtuigende show op Eurosonic Noorderslag. On stage, brengt de act een kleurrijke, explosieve en dansbare mix van tropical bass, electronica, hiphop, dans en performance art.

Ook kun je op het gezelschap rekenen van een aantal ijzersterke cabaretiers voor de nodige positiviteit.

Studio's Aalsmeer
Deze speciale avond verdient een bijzondere locatie: Studio's Aalsmeer. Een zeer diverse evenementenlocatie met een hart voor en van entertainment. Alles ademt 'live' in Studio's Aalsmeer (je kent het vast nog: 'we schakelen nu live over...'). En live betekent bij Studio's Aalsmeer ook direct, oprecht en onbewerkt. En, met een knipoog naar entertainment. ReddingsVestifal is dan ook in goede handen bij deze - goed bereikbare - locatie!

Informatie en ticketverkoop ReddingsVestifal
Tickets zijn te bestellen voor €29,50 (100% donatie aan het Rode Kruis) via YourTicketProvider.

Voor meer informatie vcheck je www.reddingsvestifal.nl.