Partyflock
 
­ Nederland

Ongpst MaarWel Lkkr

gepubliceerd door , op
Ongpst MaarWel Lkkr
12 september 2015
Je zit lekker in je ritme en dit jaar is het voor het eerst dat je jouw goede voornemens wel na komt. Is het alleen jammer dat Ongpst helaas als doel heeft om jou maandelijks op een doordeweekse dag volledig uit je voegen te trekken. We begonnen ooit als een gezellig feestje waarbij het doel was de prooi des avonds te imponeren met humor, leuke inhoud, een goed gesprek en natuurlijk een retestrakke en toepasbare outfit. Dit zijn we over de tijd een beetje verloren. Hier gaan we dus wat aan doen.

Op Donderdag 8 Oktober staat Ongpst MaarWel Lkkr voor jou in Club Nyx klaar met een arsenaal aan ordinaire nummertjes, Classic, Guilty pleasure, Hits of kersverse Justin Bieber, wellicht een ballon of 3, rubbertjes voor de veiligheid en het ''Hot-Topic'' van de avond… PANTER PRINT. We hebben mensen wel is horen zeggen; ''Over smaak valt te twisten''. Dit soort uitspraken gaan natuurlijk niet op voor het meer sexy patroon wat de mensheid ooit gekend heeft. Trek die string boven je broek, doe een pet of leuke hoed op of koop dat lekkere hippe shirt van de H&M, Het maakt ons geen f**k uit zo lang je jezelf maar zonder gêne de aller heetste tijger van Amsterdam kan noemen.

We doen een verkleed partij natuurlijk voor een reden, dus heb je er even geen zin in of vind je Panters en hun print stom maar Ongpst niet? Dat is totaal geen probleem! Hiervoor is ooit het kapitalistisch systeem bedacht en is alles te koop, een kaartje is dan alleen veel duurder :D! (Yeah duurder! Chill!)... #TrekGewoonIetsLeuksAan #1KattenFamilieGeprintAttribuutIsGenoeg
Dus zet je klauwen er in, Neem je Sjonny of Anita mee en hang voor een avond is lekker de Cougar uit, wij zorgen voor de rest!