Partyflock
 
­ Nederland

Timemachine brengt tribute aan de housegeschiedenis

gepubliceerd door , op
Timemachine
6 oktober 2015
Op 24 oktober wordt voor de eerste keer Timemachine georganiseerd in Eureka in Zwolle. De avond staat geheel in het teken van de jaren '90. Van housefeesten van DJ Per tot de raves van Rave The City, het zal allemaal aan bod komen. Het belooft een avond te worden waar je ouderwets uit je stekker kan gaan.

De zolder zal worden omgetoverd tot een raver's paradise. Hier zal worden opgebouwd van house en techno tot rave en early hardcore. Het zal worden afgesloten met een twee uur durende set van niemand minder dan Frantic Freak. De tweede zaal wordt gehost door de mannen van TKZ. Het techno-collektief zal er voor zorgen dat ook de techno-liefhebbers aan hun trekken komen. De kroeg is ook open en zal die avond een speciaal tintje krijgen. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om verzoekplaatjes aan te vragen mits ze in de jaren 90' zijn uitgebracht.

Locatie
De locatie brengt enkele voordelen met zich mee. De toiletten en garderobe zijn gratis en de munten zijn goedkoop. Het ligt vlakbij de parkeerplaats van de jumbo Assendorp dus parkeren is ook gratis.

Datum
De datum is in de meeste gevallen niet speciaal. 24 Oktober is een uitzondering. De wintertijd gaat namelijk is dus dat wil zeggen: één uur extra feesten.

Ticketinformatie
De kaarten kosten 10 euro per stuk. Dit is inclusief lidmaatschap voor 1 maand. Ben je al lid dan kost het je maar 7,50 euro. Lidmaatschap geeft korting op alle evenementen die in Eureka gehouden worden plus andere voordelen.

4 opmerkingen

Gast, ga zeiken over een naam van een feest :')
Van housefeesten van DJ Per tot de raves van Rave The City
oke en dat met 2 djs dj per was en is een held en die hadden ze er bij moeten zetten als ze deze naam gebruiken
laatste aanpassing
Ziet er leuk uit, maar heb dan helaas al een ander feestje op de planning staan