Partyflock
 
­ Nederland

Latin Lovers viert ook 10 jarig bestaan in de Winkel van Sinkel te Utrecht

gepubliceerd door , op
Latin Lovers
27 augustus 2015
FeestLatin Lovers · 10 Year Anniversary Tour
Datumzaterdag 31 oktober 2015
WinactieLatin Lovers actiegesloten
LocatieWinkel van Sinkel Site
Tien maal hoera, want Latin Lovers bestaat namelijk 10 (!) jaar! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal, zoals iedereen dit inmiddels weet en gewend is, dit natuurlijk kolossaal aanpakken en vieren met een gehele '10 Year Anniversary Tour' door Nederland en natuurlijk mag de Winkel van Sinkel in Utrecht hier niet ontbreken: zaterdag 31 oktober is een feit!

Latin Lovers en de Winkel van Sinkel, volgens ons archief sinds 2008 in Utrecht, zijn een gouden combinatie. Reden genoeg dus om ook het 10 jarige bestaan van dit zomerse concept te vieren in de Domstad, wat in de laatste jaren uitgegroeid is tot meer dan een vaste waarde in de agenda van Latin Lovers. Alleen maar leuk dat de '10 Year Anniversary Tour' ook in de Winkel van Sinkel neerstrijkt!

Line up
Voor het 10 jarige bestaan pakt Latin Lovers natuurlijk groter uit dan normaal. Niet alleen in decor, podium en geluid, maar ook de line up. Met maar liefst acht artiesten stroomt de karavaan door de grachten van Utrecht waaronder Gregor Salto, Genairo Nvilla, Marlldexx back 2 back met Bryan Dalton, Chris Rox back 2 back met Jasper Clash, Difesa en MC Patrick Brown!

Special ladytickets: 10 euro!
Wie jarig is, trakteer. daarom speciaal voor alle dames (die altijd in grote getalen aanwezig zijn bij Latin Lovers, meer dan 70 (!) %) zijn de eerste 100 Ladytickets ook verkrijgbaar voor maar 10 euro! 1 Ladyticket geeft toegang aan 2 dames, leuk toch! Ze zijn alleen online te bestellen via deze website (op = op!)

Presale
Normale kaarten voor het 10 jarige bestaan kosten 10 euro en zijn online verkrijgbaar via koop tickets Mochten er nog kaarten aan de deur beschikbaar zijn dan zullen deze 15 euro gaan kosten. Wij adviseren: kom dan wel op tijd!

Volg
Iedere dag is er wel iets nieuws te melden over het 10 jarige bestaan, wil je op de hoogte blijven? Like de Facebook page: facebook en zorg dat je niets mist! Natuurlijk zit Latin Lovers ook op Twitter en Instagram, volg ons via @latinlovers en gebruik als je ons iets wilt melden de hashtag #latinlovers

Tot zaterdag 31 oktober bij ons 10 jarige bestaan in de Winkel van Sinkel te Utrecht!