Partyflock
 
­ Nederland

Diplo organiseert een official Major Lazer Afterparty

gepubliceerd door , op
Diplo
21 september 2015
FeestDiplo · Official Major Lazer Afterparty
Datumzaterdag 3 oktober 2015
LocatieQ-Factory Site
Q-Factory & Super Rich Kids presenteren 'the official Major Lazer afterparty'. Dat de show van Major Lazer op 3 oktober in de Heineken Music Hall binnen de kortste keren uitverkocht zou zijn kwam voor de organisatie niet als een verrassing. Des te groter is de eer dat niemand minder dan Diplo himself na een geslaagd feestje op koningsnacht terugkeert naar Q-Factory voor een dikke after met zijn 'friends'.

Diplo is frontman van de dancehall, electro en moombahton geinspireerde hitmachine Major Lazer die de afgelopen jaren hits scoorde met 'Get Free', 'Watch Out For This' en 'Lean On'. Naast Major Lazer is Diplo actief samen met Skrillex onder de naam Jack Ü. Dat Diplo van oorsprong leraar is zullen weinigen die hem van zijn energieke podium act kennen geloven. De live show van Diplo verschilt niet veel van die van Major Lazer: een en al uitbundigheid die gepaard gaat met een talrijke hoeveelheid schuddende billen, gastoeters en vliegende t-shirts.

In Diplo zijn solo sets kun je duidelijk zijn zuidelijke roots terughoren. Met de snoeiharde crunk, trap en Miami Bass wist hij Lowlands tot leven te brengen toen hij een overvolle Bravo sloopte. Op 3 oktober zal hij niet alleen komen maar het podium delen met zijn friends. Wie dit zijn? Dat is een verrassing die Q-Factory de komende maand bekend zal maken. Dat dit een legendarische nacht gaat worden staat zo vast als Diplo op zijn DJ booth!

Q-Factory presenteert deze avond samen met Super Rich Kids. Super Rich Kids is van oorsprong een club avond die in Rotterdam tot stand is gekomen.

Line-up:
Diplo & Friends
More names tba