Partyflock
 
­

Een nieuwe editie van Drumcage, op een nieuwe locatie!

gepubliceerd door , op
Op 9 oktober is het weer tijd voor een nieuwe editie van Drumcage, deze word wederom georganiseerd door Tryfecta Events in samen werking met Subsonic.

Nou kwam er helaas een onverwacht bericht op ons bord, 'Subsonic per direct gesloten'. Daar konden wij natuurlijk geen genoegen meenemen en we zijn met alle betrokken partijen keihard aan het werk gegaan, om 9 oktober gewoon door te kunnen laten gaan.

Met heel veel trots kunnen wij dan ook mededelen dat wij een vervangende locatie hebben gevonden, wel te verstaan Simplon, Simplon leent zich uitstekend voor een evenement als Drumcage en zal worden omgetoverd tot een waardige underground ''Drumcage'' locatie.

Voor deze editie hebben wij weer een selectie aan artiesten gemaakt, ze komen vanuit het hele land om de boel op de kop te zetten.

We zullen nog éénmaal alle artiesten op een rij zetten voor jullie.

Demanufacturer
Deze man uit Den Haag hebben we vaker in Groningen gezien. Bijvoorbeeld op de laatste Basscode in Simplon en heeft ons toegefluisterd een nog vettere set neer te zetten dan dat hij op Basscode deed bij ons.
Met zijn industriële beats en kraakheldere snares zal hij jullie heerlijk doen verwennen.

Ascend
Dit opkomende talent weet als geen ander hoe je een perfecte set in elkaar draait. Hij is tevens resident bij Noisj.nl en is ook geregeld te horen op de radio van The Third Movement. Hij zal deze avond een heerlijk potje industrial gaan beuken en laten zien waarom hij perfect op Drumcage past.

Torture Cell
Deze dj is onderdeel van Dual Resonators en zal als zijn alias Torture Cell een dikke crossbreed neerzetten. Hij zal dit in een back 2 back set doen met Lady Bex.

Lady Bex
Deze jongedame zal dus een back 2 back set zal draaien met Torture Cell. Het zal tevens een soort van debuut zijn omtrent het draaien op een feest met drum&bass/crossbreed. Maar ze heeft ons verklapt dat ze hard heeft geoefend en er erg veel zin in heeft!

Corteks
Deze dj maakt deel uit van het trap duo IMPKT en stond onder meer al vaker tijdens Submerge en hun eigen feest, Koncept in Subsonic. Maar op 9 oktober zal hij zijn trap platen thuislaten want dan komt hij een dikke drum&bass set draaien onder zijn eigen naam, Corteks!

2Ret Gun
Deze artiest is van vele markten thuis maar op 9 oktober komt hij onder zijn drum&bass alias, 2Ret Gun! Hij is inmiddels een goede bekende in Groningen en stond natuurlijk al eerder tijdens de eerste editie op Drumcage!

Noize Syndrome
Ook op 9 oktober is deze enige echte resident artiest bij Tryfecta Events natuurlijk weer onmisbaar in de line up en zal hij Simplon zoals altijd op zn grondvesten laten trillen met zijn dikke crossbreed en industrial sounds!

Wij zien jullie graag allemaal op 9 oktober in Simplon om samen met ons een dikke knaller neer te zetten. De entree is voor 01:00 uur gratis en daarn slechts €3,00. Dat is dus geen reden om Drumcage te laten schieten.

1 opmerking