Partyflock
 
­ Nederland

No Strings Hardcore organiseert event in Club Monte Carlo

gepubliceerd door , op
No Strings Hardcore gaat haar eerste grote feest geven en wel direct goed; namelijk in Club Monte Carlo, voorheen bekend als Club The Matrixx, in Nijmegen.

Na vier kleinere events is het nu tijd voor het grof geschut. Op zaterdag 14 november zal de Club in Nijmegen weer schudden op zijn grondvesten. Het Label No Strings Hardcore, opgericht in 2012 door Ilona Amatngali staat bekend om de stevige sound zonder poespas en het pushen van jonge producers in de scene. Met dertien releases en nog meerdere in de pijplijn is de sound van dit label wel meer dan duidelijk.

De nieuwe hardcore-nacht in Club Monte Carlo gaat dan ook direct goed van start met namen op de line-up als Paul Elstak en Dione. Wie kent ze niet. Beiden oude rotten in het vak die een stevig potje ragwerk als vanouds zullen neerzetten zoals we lang niet hebben gehoord. Dan hebben ze PRSPCT labelbaas Thrasher, verantwoordelijk voor de 'drum 'n bass & hardcore' scene zoals die nu is. 14 November wordt de drum 'n bass voor het eerst weggelaten door deze man voor een speciale XTRM [Hardcore] set. N-Vitral, tegenwoordig op elk festival aanwezig, komt zijn oude stad weer eens vereren met een dikke set. En dan last but not least hebben ze een paar heren uit de harde kern van No Strings Hardcore: Animal Tag, Dave Dope en Trackdriver. Deze mannen zijn steeds populairder aan het worden en staan allen bekend om hun ragwerk op hun eigen unieke manier



Al met al heeft No Strings Hardcore uit elke hoek artiesten gestrikt, die gezamenlijk op deze avond perfect ervoor gaan zorgen dat iedereen weer kan feesten als vanouds en gaat hakkuh in Club Monte Carlo!

5 opmerkingen

Snap geen hol van wat Paultje bij deze line up doet??
Uitspraak van Pascal_1974 op woensdag 9 september 2015 om 21:15:
Paultje


Genial! :D Finally something different. :) Fuck Genres!
laatste aanpassing
Wel mooi dat ze eerst uitsluitend house, club, R&B en dat soort shit wilden hosten en dat ze er nu achter komen dat ze het zonder hardstyle en hardcore gewoon niet gaan redden daar..
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 11161, 194, 2434, 2062}
Artiest {SHOWLIST artist 128, 50507}
Uitspraak van Sten1990 op donderdag 10 september 2015 om 03:19:
Wel mooi dat ze eerst uitsluitend house, club, R&B en dat soort shit wilden hosten en dat ze er nu achter komen dat ze het zonder hardstyle en hardcore gewoon niet gaan redden daar..

Gelukkig komen er meer van dit soort feesten...
:-D