Partyflock

Jägermeister en Yellow Claw lanceren limited edition fles

 

Jägermeister en Yellow Claw lanceren limited edition fles

gepubliceerd door , op
Jägermeister en Yellow Claw lanceren limited edition fles (afbeelding)
ArtiestYellow Claw Site
Wat gebeurt er als je Jägermeister met een vleugje Yellow Claw mixt? Juist: een limited edition Jägermeister fles, designed by Yellow Claw members Nils, Bizzey en Jim zelf! Dit is de eerste keer dat het likeurmerk in Nederland een custom-made fles uitbrengt. De fles komt met een speciale zwart rubberen sleeve, die ervoor zorgt dat de fles perfect 'partyproof' is en menig avond kan doorstaan. De Jägermeister & Yellow Claw fles is vanaf nu in beperkte oplage exclusief verkrijgbaar bij Gall & Gall.

De strakke limited edition fles is geïnspireerd op het moment dat de beat in een track valt: 'drop the beat'. Dit wordt gesymboliseerd door de iconische gouden druppel op het etiket, met daarin de logo's van Jägermeister en Yellow Claw verwerkt.

Jäger Music DJ Program
Jägermeister is onder de naam Jäger Music al enige tijd een household name in de muziekscene. In 2012 werd het Jäger Music DJ Program geïntroduceerd, waarmee Jäger Music een selecte groep getalenteerde dj's steunt en inspireert door middel van promotie, videoclip support en het verzorgen van allerlei gigs. Jägermeister en Yellow Claw werken vanaf de start van het DJ Program intensief samen en vliegen de hele wereld over voor speciale Jäger Music optredens. Met de lancering van de 'partyproof' custom-made fles, wordt de samenwerking tussen de jongens van Yellow Claw en Jägermeister uitgebouwd.

2 opmerkingen

Was toch al niet mijn drankje.­ Nu nog minder...­
Ik had iets verwacht met "Fuck" en veel middelvingers... Geen half hippie logo. Wist helemaal niet dat dat hun logo was.
Verder is het wel een fijn shotje voor de koude dagen hoor ;)