Partyflock
 
­

Pussy lounge keert terug naar België!

gepubliceerd door , op
Na de succesvolle hosting van Pussy lounge op Tomorrowland afgelopen zomer, met een knallende en drukbezochte tent op de zondag, keert het Freestyle circus eind dit jaar opnieuw terug naar België! Vorig jaar was het de eerste volwaardige Belgische editie van Pussy lounge en wat was het een succes! Jullie hebben een compleet uitverkochte Lotto Arena volledig op zijn kop gezet! Een vervolg hierop kan dus niet uitblijven en de residents staan te trappelen om de editie van afgelopen jaar te overtreffen met nog meer madness en de allerbeste Freestyle beats. Op zaterdag 28 november 2015 is het tijd voor de tweede indoor editie van Pussy lounge Belgium in de Lotto Arena te Antwerpen.

Benieuwd wat je tijdens deze editie kunt verwachten? Check hier de trailer.

Het enige, echte Freestyle circus zal zorgen voor veel entertainment, gezelligheid en verscheidenheid aan muziek; niets is te gek op Pussy lounge! De residents Paul Elstak, Darkraver, The Viper en Ruthless zullen deze avond legendarisch maken. Zo zou het niet de eerste keer zijn dat Darkraver gaat paaldansen of Ruthless zich weer laat overhalen om te gaan crowdsurfen in een opblaaszwembad. Kortom, verwacht weer een hoop gekkigheid op en rondom het podium die ondersteund wordt door de vocals van Ruffian. Natuurlijk zijn er ook de nodige guest DJ's uitgenodigd om de avond compleet maken. Lees hieronder de volledige line-up.

Line-up

Voorverkoop
De voorverkoop van Pussy lounge Belgium start op zaterdag 26 september 2015 om 10.00 uur via de b2s ticketshop. Pussy lounge is altijd snel uitverkocht dus zorg ervoor dat je er op tijd bij bent!

6 opmerkingen

Massiv & The Rebel is wel goud (l)
laatste aanpassing
 
Kan iemand me even uitleggen waarom Mental Theo niet meer bij Pussy Lounge draait :O :$?
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 17 september 2015 om 12:55:
Kan iemand me even uitleggen waarom Mental Theo niet meer bij Pussy Lounge draait :O :$?

Had ergens gelezen hier op pf gepost door iemand anders dat er een conflict was tussen hem en b2s.
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 17 september 2015 om 21:57:
Had ergens gelezen hier op pf gepost door iemand anders dat er een conflict was tussen hem en b2s


Net als dat 80% van de ''DJ-scene" niet met die vent door één door kan. (en dat komt niet door z'n brede schouders) The Viper is in zijn plaats resident geworden bij alle Pussy Lounge feesten.

Enne.. SportArena ? Ik ga al vanaf 2009 naar (bijna) alle Pussy Lounge feesten, maar zo slecht als in België vorig jaar had ik nog niet meegemaakt. Slecht geluid, duur, geen sfeer (hee, hoo...), veel te druk (verplicht op de tribune staan omdat het op de vloer te vol is)... hmm ik sla deze over en ik ga wel weer naar Aquabest, Ahoy en Asterdplas.
Ook in BE blijft Pussy Lounge toch een kutfeest?
 
Theo trekt de ekte breezersletjes aan, jammer maar nu ga ik helemaal niet meer ik ging altijd voor de chickies erheen de muziek is toch kut verder. Destijds heeft hij me ook gekoppeld aan eentje.