Partyflock
 
­ Nederland

Tweede editie Have Faith in Trance op 22 augustus

gepubliceerd door , op
Have Faith in Trance is dit jaar als nieuwe organisatie opgestaan. Op 4 april 2015 verraste zij het publiek met een zorgvuldig uitgekozen line-up met gerenommeerde dj's uit binnen- en buitenland. De recensies logen er niet om, maar liefst 99% gaf de waardering goed tot geweldig. Na deze overweldigende eerste editie komt nu een vervolg en wel op 22 augustus 2015.

Have Faith in trance denkt 'out of the box'. De dj's die in de line-up staan zijn bij velen meer bekend als succesvolle producers en vormen een inspiratiebron bij de gerenommeerde trance-dj's. Daarnaast draaien de geboekte buitenlandse dj's zelden in Nederland wat deze avond uniek maakt.

Have Faith in Trance heeft wederom gekozen voor het centraal in Nederland liggende 2 Venue in Almere. Deze club, voorheen Club Eindelijk Weer genaamd, heeft het laatste jaar een metamorfose ondergaan en ontzettend veel geïnvesteerd in de inrichting met voldoende zitplaatsen, een open en mooie VIPruimte, licht en geluid. Een locatie die goed bereikbaar is, met normale horecaprijzen en gratis parkeren.

Mocht het al nodig zijn, dan is dat tijdens de vorige editie van Have Faith in Trance behoorlijk overtuigend bewijs geleverd: trance kent nog steeds een trouwe en weer stevig groeiende aanhang. En dus legt deze organisatie de lat op zaterdag 22 augustus 2015 weer een trede hoger. Ga er maar aanstaan, want deze line-up/timetable is om de trancevingers bij af te likken:Meer dan voldoende redenen om deze avond te blokken in de agenda en op deze datum naar Almere af te reizen want 2 Venue is de 'place to be'. Ben je een trance-lover pur sang dan kun je gewoon deze euforische line-up niet missen.

Meer info en tickets: www.havefaithintrance.com

2 opmerkingen

Zeker een goed feest!
Ik adviseer alle trance liefhebbers om hier naar toe te gaan.
Ikzelf zit met fysieke problemen en onderga een operatie op 20 augustus.
Voor mij onmogelijk om hier aanwezig te zijn. Ik hoop dat er heel veel mensen hier naar toe gaan en dat het een succes wordt.
Volgende keer ben ik er zeker bij.