Partyflock
 
­

The Qontinent 2015 · All You Need To Know

gepubliceerd door , op
Datum en openingstijden
The Qontinent vindt plaats van 7 tot 10 augustus 2015.

Openingstijden camping
Campsite 'The Last Resort' opent op vrijdag 7 augustus om 14.00u en sluit op maandag 10 augustus om 12.00u.

Camping Check in:
Vrijdag 7 augustus 2015:14.00u tot 0.00u
Zaterdag 8 augustus 2015:10.00u tot 20.00u
Zondag 9 augustus 2015:10.00u tot 14.00u

Camping Check out:
Maandag 10 augustus 2015:tot 12.00u

Openingstijden festival
Vrijdag 7 augustus 2015:9.00u tot 01.00u - Pre-party Camping
Zaterdag 8 augustus 2015:12.00u tot 01.00u - Full Festival
Tot 22.00u kan jij jouw ticket inwisselen voor een toegangsbandje.
Zondag 9 augustus 2015:12.00u tot 23.00u - Full Festival
Tot 20.00u kan jij jouw ticket inwisselen voor een toegangsbandje.

Adres
The Qontinent vindt plaats op het recreatiedomein Puyenbroeck, Wachtebeke België. Het GPS adres is: Craenendam 1, 9185 Wachtebeke. Schakel vanaf hier de GPS uit en volg de borden 'Festival Puyenbroeck'.

Floorplan & campingplan
Het uitpluizen kan beginnen: check het floorplan en het campingplan van komend weekend!

Timetable
Om jouw weekend goed te plannen kan je hier de timetable checken. Dat wordt rennen!

Minimumleeftijd
De minimumleeftijd voor The Qontinent is 16 jaar, maar ook als je 16 jaar wordt in 2015 wordt je toegelaten. ID is verplicht en controle hierop is zeer streng. Regel: als je geboren bent in 1999 of eerder dan mag je naar binnen, dus ook als je nog 16 moet worden na The Qontinent in 2015. Iedereen geboren in 2000 of later wordt de toegang tot het festival geweigerd, zelfs bij begeleiding van een volwassene.

How to get there
Blijf je het gehele weekend of één dag bij The Qontinent? Plan je reis en check alle ins, outs, do's en dont's op theqontinent.­be.

Pinautomaten
Je kan pinnen op het festivalterrein en tevens munten en merchandise met je bankkaart afrekenen (Maestro, Mastercard en Visa worden aanvaard). We adviseren je wel om sowieso voldoende cash geld mee te nemen.

Munten
Consumpties (eten/drinken) worden afgerekend met munten, zowel op het festival als op de camping. Munten kan je kopen bij een van de vele kassa's verspreid over het terrein. Ongebruikte munten worden niet teruggenomen en niet terug betaald.

Kluisjes
Zowel op Campsite 'The Last Resort' als het festival zijn kluisjes aanwezig. De huur van een kluisje kost 6 EUR voor een normale en 8 EUR voor een grote met een borg van 5 EUR welke je weer terug krijgt na het inleveren van jouw kluissleutel. Op de camping is het tevens mogelijk een kluisje te huren voor het gehele weekend voor 10 EUR met een borg van 5 EUR.

Camping info
Uitsluitend bezoekers met een geldig ticket worden toegelaten op Campsite 'The Last Resort' en de pre-party. Er is geen aparte ingang en geen deurverkoop voor de pre-party alleen.
 • Weekend bezoekers krijgen hun weekendbandje(s) na het scannen van de tickets. Geen geldig ticket = geen toegang. Let dus op met tickets te kopen op de zwarte markt of bij zwarthandelaars op de toegangswegen naar het festival!
 • De organisatie van The Qontinent heeft een aantal regels opgesteld om de veiligheid op Campsite 'The Last Resort' te garanderen. Bij het overtreden van deze regels zal je de camping moeten verlaten en wordt je ook uitgesloten van het festival.
 • Gas- en kookapparatuur is niet toegestaan op de Campsite 'The Last Resort'. Wegwerp barbecues zijn verkrijgbaar op de camping en is er een BBQ zone aanwezig (geen barbeque in de buurt van je tent dus!)
 • Het is toegestaan eten en drinken mee te nemen naar Campsite 'The Last Resort'. Let op: maximaal 6 blikjes alcoholisch houdende drank (max. 50cl per blik) en 6 blikjes of flesjes (plastic) frisdrank/energie drank (max. 50cl per blik) per persoon. Sterke drank is niet toegelaten. Glas is niet toegelaten en reeds geopende flessen zijn ook niet toegestaan.
 • Het eten/drinken van meegebrachte consumpties is uitsluitend toegestaan op de camping en niet op het festivalterrein.
 • De kampeerruimte is beperkt. Let er op dat de grootte van de tent maximaal wordt benut. Neem je bijvoorbeeld een tent mee voor 5 personen dan dien je hier met 5 personen in te slapen!
 • Het is mogelijk eten en drinken te kopen in de camping shop.
 • Op Campsite 'The Last Resort' zullen tevens gratis toiletten beschikbaar zijn.


Faciliteiten
Campsite 'The Last Resort' zet alles op alles om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Hieronder vindt je de faciliteiten:
 • Toiletten - gratis en worden met regelmaat gereinigd. Wildplassen is niet toegestaan!
 • Showers - helemaal fris en fruitig! Voor 2 munten kan je genieten van een warme douche op Campsite 'The Last Resort'. De douches worden met regelmaat gereinigd.
 • BBQ area
 • Foodcorner + Bar
 • Camping Shop - iets vergeten? Geen stress! De camping shop heeft alle basis benodigdheden op voorraad: wegwerp barbecues, luchtbedden, pompen, zaklampen, tampons, condooms, ...
 • Kluisjes - op Campsite 'The Last Resort' zijn kluisjes aanwezig. De huur van een kluisje kost 10 EUR met een borg van 5 EUR welke je weer terug krijgt na het inleveren van jouw kluissleutel.
 • EHBO - voel je je niet lekker of merk je dat iemand in je omgeving niet wel is, aarzel dan niet om de medische hulppost te bezoeken of de stewards van de camping te verwittigen.

Anthem
Zatox feat. Max P zijn verantwoordelijk voor het officiële anthem dit jaar; Our Last Resort. Scoor jouw exemplaar nu op Hardstyle.­com, Beatport of Spotify.

Nog meer vragen?
Kijk eerst even op de website. Heel veel informatie kan je daar vinden: www.theqontinent.be. Het antwoord op je vraag nog steeds niet gevonden? Stuur een e-mail naar: info@theqontinent.be. Hou er alsjeblieft rekening mee dat het tijd kan kosten om alle e-mails te beantwoorden. Ze zullen hun uiterste best doen jou zo snel mogelijk te helpen! Na donderdag 6 augustus kan niet meer worden gegarandeerd dat alle mails tijdig worden beantwoord.

Ben JIJ een echte Survivor? Scoor dan nu jouw toegangsbewijs hier! Tot op The Qontinent – jouw Last Resort!

8 opmerkingen

 
Is er wifi aanwezig?

En ik wil ook Call of Duty kunnen spelen anders kom ik al helemaal niet.­
lekker thuis blijven!
Uitspraak van verwijderd op woensdag 5 augustus 2015 om 18:32:
En ik wil ook Call of Duty kunnen spelen anders kom ik al helemaal niet.­

:lol:
Wat een weer gaan ze tegemoet! B)
Het is toegestaan eten en drinken mee te nemen naar Campsite 'The Last Resort'.­ Let op: maximaal 6 blikjes alcoholisch houdende drank (max.­ 50cl per blik) en 6 blikjes of flesjes (plastic) frisdrank/energie drank (max.­ 50cl per blik) per persoon.­ Sterke drank is niet toegelaten.­ Glas is niet toegelaten en reeds geopende flessen zijn ook niet toegestaan.­

Zo is dat toch ff een partijtje los gaan met je 6 blikjes.... :lol:

Kansloos..
Uitspraak van Bassie de clown jwt op donderdag 6 augustus 2015 om 15:48:
Zo is dat toch ff een partijtje los gaan met je 6 blikjes.... :lol:

Kansloos..

Er wordt niet echt naar gekeken hoor ;-)
5 euro voor een douche beurt. dat wordt dan niet douchen :)
Uitspraak van Pigmans op vrijdag 7 augustus 2015 om 11:09:
5 euro voor een douche beurt. dat wordt dan niet douchen :)

iieeuwwl! :loser: