Partyflock
 
­ Nederland

Dubbeldik feesten in augustus met twee mooie 7th Heaven edities
15 augustus Outdoor/ Open Air en 29 augustus Indoor!

gepubliceerd door , op
Ook de tweede Summer Night Edition van vorige week zaterdag was weer een onverwacht druk en heerlijk feest bij 7th Heaven. Ondanks de hevige storm en alle uitgevallen evenementen wist iedereen tussen de omgevallen bomen door toch weer de weg naar Beesd te vinden. En dan nu op naar een hele dikke augustus maand met niet één, maar liefst twee dikke feesten van 7th Heaven in en zelfs rondom club Rodenburg! Eerst over twee weken de allereerste Outdoor/Open Air Edition: 15 uur lang feesten, vanaf 14:00 uur buiten bij de Open Air edition en vanaf 23:00 uur ook om de hoek bij Rodenburg binnen bij de afterparty! Iedereen is er zo enthousiast over dat je het bijna zou vergeten dat de maand augustus natuurlijk ook op de 29e feestelijk wordt afgesloten met een heerlijke indoor Summer Night Edition!

Al maanden zijn ze er mee bezig en hoe dichterbij het komt, hoe enthousiaster iedereen wordt: zaterdag 15 augustus organiseert 7th Heaven voor het eerst in haar 10-jarig bestaan een echte, zomerse Outdoor/Open Air Edition! De locatie is het grote parkeerterrein direct naast club Rodenburg, en de afterparty daarna dus net om de hoek in club Rodenburg, hoe makkelijk is dat?. Alle voorbereidingen liggen op schema, het podium ontwerp wordt al klaargemaakt, CO2 kanonnen, Stadium shots en streamers, dikke lasershows, heerlijk zomerweer... alles is besteld! De DJ's en extra veel danseressen zijn geboekt en ook de kaartverkoop loopt erg hard voor de Outdoor/Open Air editie. Iedereen heeft er zin in, jij toch ook? Vanaf 14:00 uur zijn jullie allen van harte welkom!7th Heaven Outdoor tickets gaan nu hard!
Alle Early Bird kaarten zijn inmiddels uitverkocht en ook de reguliere kaarten worden nu volop besteld. Omdat iedereen hier bij wil zijn raadt 7th Heaven je aan om niet tot de laatste dagen te wachten met bestellen. Wil je voordelig naar binnen, bestel dan voor twee personen een Duo-ticket en bespaar 5 euro. Hoe mooi is dat? Ze maken het zelfs nog mooier: heb je een kaartje in de voorverkoop gehaald, dan krijg je bij binnenkomst al 3 speciale muntjes, voor een welkomstdrankje, een schaaltje vers fruit en een lekker verfrissende ijsje! Alle kaarten zijn inclusief de afterparty daarna, dus je kunt gelijk doorlopen en verder feesten! Voor tickets ga je naar www.7thheaven.nl en klik je bovenaan op 'Tickets'.

Ze zijn er maar druk mee!
De hele buitenarea naast de Rodenburg zal op zaterdag 15 augustus omgetoverd worden in een mini-festival playground. Een mooi gedecoreerd Mainstage podium staat centraal met daar omheen een outdoor terrein voor jullie, waar je als het te warm is schaduw vindt onder de kleurige parasolletjes, je lekkere hapjes kunt vinden die ter plekke vers voor je worden bereid en waar het feest doorgaat tot middernacht. Natuurlijk zijn er ook kluisjes aanwezig en zeer nette toiletunits. Aan alles is gedacht! Nieuwsgierig wie er komen draaien? Kijk snel online in de agenda's en meld je gelijk als 'aanwezig'!Maar wacht, er is meer... 29 augustus 7th Heaven Summernight Edition!
Je dacht toch niet dat 7th Heaven het daarbij laat in augustus? Na de Outdoor editie op 15 augustus heb je twee weken de tijd om weer bij te komen en je weer op te laden voor de volgende mooie Summer Night Edition van 7th Heaven op 29 augustus in club Rodenburg. Het vervolg op afgelopen zaterdag dus, met natuurlijk weer een selectie aan favoriete 7th Heaven DJ's, danseressen, welkomstdrankjes, dikke lasershows en alles wat 7th Heaven voor heel veel mensen altijd zo speciaal maakt. Ook deze editie zal er weer een zijn om niet te missen en natuurlijk mogen de dames hier, zoals altijd, tot 23:30 uur gratis naar binnen! Mooier kan het bijna niet toch?Je ziet het, de hele maand augustus kun je maar liefst twee keer in Beesd terecht voor geweldig lekkere feesten. Een op en top zomerse Outdoor/Open Air editie op 15 augustus en een heerlijke indoor Summer Night Editie op 29 augustus! Kunnen ze jullie hier ook weer verwachten? Zet beide feesten maar gelijk in je agenda!

Alle manieren om op de hoogte te blijven
Blijf op de hoogte via het nieuws of schrijf je bij www.7thheaven.nl in op de nieuwsbrief en ontvang all info maandelijks in je e-mail. Liever alles op je telefoon ontvangen? Dat kan ook: download de 7th Heaven app via de Facebook pagina van 7th Heaven Events!