Partyflock
 
­ Nederland

Kom je ook gezellig je zomervakantie bij 7th Heaven vieren?
Twee knalfeesten: 25/7 The Saturday Night Edition en 15/8 The Outdoor/Open Air Edition

gepubliceerd door , op
7th Heaven Afterparty
18 juni 2015
Feest7th Heaven · The Summer Night Edition
Datumzaterdag 25 juli 2015
LocatieRodenburg Site
Feest7th Heaven · Outdoor / open air edition
Datumzaterdag 15 augustus 2015
Winactie7th Heaven actiegesloten
LocatieParkeerterrein Rodenburg
Feest7th Heaven Afterparty
Datumzaterdag 15 augustus 2015
LocatieRodenburg Site
Net na de eerste hittegolf dit jaar weten we het allemaal zeker, de zomer en het festivalseizoen zijn begonnen! Op 15 augustus vanaf 14:00 uur is iedereen welkom op de allereerste 7th Heaven Outdoor/Open Air editie, die naast Club Rodenburg zal plaatstvinden en waar je daarna lekker door kan feesten met een strakke afterparty in de club zelf. In totaal maar liefst 15 uur non-stop feesten, hoe mooi is dat? Maar voor het zover is, kunnen jullie natuurlijk eerst nog op 25 juli de hele nacht genieten van de echte 7th Heaven sfeer op de Summer Night Edition. Dus twee dikke feesten binnen één maand om naar uit te kijken!

Over twee weken is het weer tijd voor zo'n heerlijke hemelse avond vol lekkere muziek door jouw favoriete DJ's. Van 22:00 uur tot 6:00 uur in de ochtend wordt je ondergedompeld in zwoele zomerse klanken en verwend met mooie lasershows en prachtige- en leuke danseressen. Kom je vroeg, dan mag je als dame tot 23:30 uur gratis naar binnen en krijg je als bezoeker/ster ook nog een lekker welkomstdrankje naar keuze bij binnenkomst! Tel daar nog de gratis bakje met vers fruit en de verfrissende ijsjes die uitgedeeld worden erbij op en je weet het: naar 7th Heaven ga je als je een avondje echt wil genieten.Op 25 juli kun je de hele nacht lekker door dansen op de DJ-sets van: Chris Scott, MEM, Ruben Vitalis, Frenckel, Maximo, Lesley Styles, Des Santos en Andrea Bliss hosted by Mc J en Mc UB met in de chill-out area zoals altijd DJ Johan D and his Friends. Allemaal DJ's die bij alle 7th Heaven bezoekers ontzettend populair zijn. Dat wordt dus weer met volle teugen genieten.

Een tip voor alle 7th Heaven feesten: als je als dame verwacht om pas na 23:30 uur aan te komen is het verstandig om vooraf voor maar € 10 een ticket te bestellen, dat is toch weer € 7,50 minder dan aan de deur! Deze tip geldt natuurlijk ook voor de mannen en is zeker handig als je vooraf nog even naar een leuk festival gaat! Je bestelt ze door op 7thheaven.nl op 'Tickets' te klikken!

Let op: Speciaal voor de Outdoor/Open Air editie krijg je met een voorverkoopkaartje bij binnenkomst gelijk al 3 speciale muntjes voor een welkomstdrankje, een bakje met vers gesneden fruit en een verfrissend ijsje. Service van de zaak, natuurlijk!

7th Heaven Outdoor/Open Air Edition – zaterdag 15 augustus van 14:00 tot 24:00 uur
De voorbereidingen voor de eerste 7th Heaven open air/outdoor edition zijn in volle gang! Het ontwerp voor het ruime podium is klaar, de artiesten zijn geboekt, er is een absoluut top-of-the-bill soundsystem besteld dat speciaal geschikt is voor outdoor evenementen en er wordt met man en macht aan gewerkt om een perfect feest neer te zetten op zaterdag 15 augustus!Dikke lasers, CO2 en streamer kanonnen, fire flames, confetti's een LED-scherm zo groot als het podium, extra veel zomerse danseressen; echt aan alles is gedacht. Natuurlijk wordt er ook aan de innerlijke mens gedacht en kun je op het festival genieten van heerlijke hapjes die vers voor je neus worden klaar gemaakt.Het muzikale programma wordt op 15 augustus ingevuld door: Artento Divini, Randy Katana, MEM, Miss Melody, Spider, Ruben Vitalis, Lesley Styles, Mario Rivano, Des Santos, Bobby Mimosa en Mc J.

Let op: Early Bird actie duurt tot 16 juli!
Helaas zijn de Early Bird en de Early Duo-ticket acties voor de open air editie op 16 juli afgelopen! Natuurlijk kun je nog wel normale voorverkoopkaarten en voordelige duo-tickets halen. Dus haal je kaartjes snel in huis als je van de voorverkoop actie gebruik wil maken. Alle kaartjes zijn inclusief de afterparty vanaf 23:00 uur bij Rodenburg binnen. Een afterparty net om de hoek van je festival, mooier kan niet toch?

Afterparty tot 5:00 uur bij Rodenburg
Na afloop van een mooie open air hoef je dus maar een paar meter te lopen om gelijk weer door te gaan binnen tot 05:00 uur in de ochtend. Daar zul je verwent worden door de sounds van Spider, Miss Wendy, Des Santos, Maximo en Iwan. Vol gas knallen dus! Daarna mag je twee weken bijkomen tot de volgende 7th Heaven op zaterdag 29 augustus!

Volop feest de komende maand bij Rodenburg dus, met een dikke Outdoor/Open Air en een heerlijke Summer Night Edition. Daarna gaan de voorbereidingen van start voor het tienjarig bestaan van 7th Heaven op 24 oktober! Hiervoor heeft 7th Heaven nog een speciale en spraakmakende actie voor jullie in petto met een hele mooie prijs. Maar dat blijft nog even spannend! 7th Heaven hoopt jullie dan weer persoonlijk van harte welkom te mogen heten!