Partyflock
 
­ Nederland

Draaimolen organiseert derde editie gratis Holy Pink Festival

gepubliceerd door , op
Maandag 20 juli organiseert Draaimolen voor de derde keer het gratis Holy Pink Festival. Traditiegetrouw vindt dit festival plaats tijdens Roze Maandag in Tilburg. Roze Maandag is het grootste gay evenement in Nederland waar jaarlijks zo'n 300.000 feestgangers op af komen. Overal in Tilburg zijn deze dag gratis evenementen georganiseerd en hier speelt ook Draaimolen jaarlijks op in. Holy pink onderscheidt zich van de andere evenementen door zich puur te richten op kwalitatieve house en techno. Wederom zal de prachtige Muzentuin zich lenen als decor, hier kunnen ruim 4.000 man zich opmaken voor een geweldig festival met een originele line-up.

Lokale held Tessler zal de dag gaan openen met een set vol warme vinyl klanken. In Tilburg al jaren ongekend populair en met recht dus de juiste vertegenwoordiger van deze stad op Holy Pink. Vervolgens zal Innervisions protegé Konstantin Sibold drie uur lang plaats nemen achter de draaitafels. Hij heeft met optredens op de grootste festivals en in de beste clubs al een grote schare fans weten te winnen en met zijn fijne mix van house en techno zal dat deze dag niet anders zijn. Niemand minder dan Roman Flügel neemt het hierna over om op zijn eigenzinnige manier de ene parel na de andere af te vuren op het publiek. Er zijn maar weinig artiesten die al jarenlang zo zwaar hun stempel drukken op de scene en nog steeds relevant zijn. Dat gecombineerd met zijn feilloze mixkunsten moet de perfecte opmaat zijn voor een prachtige avond

En dat het een unieke avond wordt is een understatement, de heren van Octave One steken de Atlantische Oceaan over om hun legendarische live-set ten gehore te brengen. Deze helden uit Detroit brachten maar liefst vijfentwintig jaar geleden hun eerste plaat uit en sindsdien hebben ze hun live-act vol hardware en instrumenten geperfectioneerd om deze zomers alle grote festivals helemaal plat te spelen. Zoals ze zelf zeggen zodra hun set-up klaar is: The mothership has landed. En alsof dat nog niet genoeg is zal vriend aan huis en één van de beste artiesten van eigen bodem, ROD, de avond genadeloos afsluiten. Zijn energieke sets vol acid en techno zijn altijd een schot in de roos en de chemie die ROD iedere set weer creëert met het publiek zorgt ervoor dat iedereen alles zal geven op de dansvloer.

Net als voorgaande jaren wordt er gezorgd voor een spatzuiver geluidssyteem en een dikke lichtshow. Het is tenslotte Roze Maandag dus het mag allemaal flink over de top.

Holy Pink is gratis voor iedereen boven de 18 jaar dus zorg voor een geldig legitimatiebewijs. En nog belangrijker: Holy Pink is een dag vol liefde. Liefde voor de mensen om je heen, liefde voor de beste artiesten van over de hele wereld, en liefde voor het feit dat je vrij bent om te zijn wie je wil zijn...