Partyflock
 
­ Nederland

Sensation en ArenA verlengen samenwerking vijf jaar

gepubliceerd door , op
Sensation en ArenA verlengen samenwerking vijf jaar
26 juni 2015
OrganisatiesID&T Site
Sensation Site
LocatieJohan Cruijff ArenA Site
De opbouw voor de vijftienjarige jubileum show van Sensation in de Johan Cruijff ArenA is in volle gang. Dit jubileumjaar wordt groots gevierd met een éénmalige editie genaamd 'The Legacy'. In aanloop naar Sensation op zaterdag 4 juli tekenen ID&T en de Johan Cruijff ArenA een nieuwe samenwerkingsovereenkomst tot aan 2020.

Sensation
Op zaterdag 4 juli is de Johan Cruijff ArenA een ware 'Temple of House' waarin alle spectaculaire momenten uit de geschiedenis van Sensation voor één keer worden samengebracht in een unieke nieuwe show 'The Legacy'. Wat in 2000 begon als eenmalige happening in de Johan Cruijff ArenA, is uitgegroeid tot een internationaal fenomeen dat meer dan 30 landen bezocht en wereldwijd ruim 2 miljoen bezoekers heeft getrokken tot nu toe. Vijftien jaar geleden werd de droom van de oprichters van ID&T, om de Johan Cruijff ArenA om te toveren tot de grootste club op aarde, werkelijkheid. De evolutie die de shows hebben doorgemaakt was vijftien jaar geleden ondenkbaar.

Amsterdam Music Festival
Het eveneens succesvolle Amsterdam Music Festival maakt ook onderdeel uit van de nieuwe samenwerkingsovereenkomst. Naast Sensation zal ook Amsterdam Music Festival de komende jaren de Johan Cruijff ArenA als decor hebben. In 2013 organiseerden ALDA en ID&T de eerste editie van Amsterdams Music Festival in de RAI Amsterdam. Nu twee jaar later is dit nog jonge festival uitgegroeid tot een begrip in de Johan Cruijff ArenA en zet het tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) Amsterdam op de kaart als de dance hoofdstad van de wereld. Amsterdam Music Festival maakt haar naam meer dan waar en mag als afsluiter van ADE dan ook absoluut niet ontbreken op de bucketlist van de wereldwijde feestganger. Dit jaar biedt het festival op 16 en 17 oktober 2015 in de Johan Cruijff ArenA 's werelds beste DJ's en performers.

Samenwerkingsovereenkomst
Eric Keijer, Executive Event Director: "Wat 15 jaar geleden als onmogelijk werd beschouwd, is uitgegroeid tot een wereldwijd begrip: Dance Events in een voetbalstadion. Wij zijn als ID&T blij dat we de succesvolle samenwerking met de Johan Cruijff ArenA voor de komende 5 jaar blijven voortzetten."

Henk Markerink, CEO Johan Cruijff ArenA: "Na 15 jaar succesvol partnerschap zijn wij zeer trots op de nieuwe overeenkomst met ID&T voor de komende jaren. Het is een kroon op onze samenwerking."

5 opmerkingen

 
Artiest Phenom
Nu Black nog terug...
 
ja precies we moeten black terug dan wil ik wel weer een keer komen kijken maar niet bij die softie muziek alles dit haha no way :P
 
Uitspraak van actief op vrijdag 26 juni 2015 om 16:39:
Nu Black nog terug...


PRECIES :):)
ik ging met het succes van Amsterdam Music Festival en een 15e editie van Sensation waar alle thema's bij elkaar komt even twijfelen dat dit weleens de laatste editie kon zijn.

Toch wel mooi dat het blijft, ook al is witte editie niet mijn soort feest.


Uitspraak van actief op vrijdag 26 juni 2015 om 16:39:
Nu Black nog terug...


Ja, zou mooi zijn. Alleen er zijn al zoveel grote feesten in dat genre, dat dat al snel een overkill zou worden. En black verkocht nooit uit, dus ja...
Uitspraak van actief op vrijdag 26 juni 2015 om 16:39:
Nu Black nog terug...


Dat dus...