Partyflock
 
­ Nederland

Las Palmas – AmsterdammeetsRotterdammeetshousemusic

anoniem gepubliceerd op
Las Palmas – AmsterdammeetsRotterdammeetshousemusic
7 april 2004
FeestLas Palmas · AmsterdammeetsRotterdammeetshousemusic
Datumzaterdag 10 april 2004
LocatieLas Palmas
Naast de internationale dj-sterren heeft Club Las Palmas regelmatig nieuw talent of de wat onbekendere dj’s op het programma staan. Echter verliest de club op de Kop van Zuid in Rotterdam het verleden zeker niet uit het oog.

Een hele grote naam uit het verleden waar niemand omheen kan is DJ Marcello. Ondanks dat hij al ruim 20 jaar achter de draaitafels staat, in alle grote clubs van de wereld te gast is geweest en al negen jaar (!) het kopstuk van de Chemistry is straalt hij nog steeds het aanstekelijke enthousiasme van een beginneling uit. Zo was hij twee maanden geleden verantwoordelijk voor misschien wel één van de leukste en op muzikaal gebied beste avond van Las Palmas. Tot ver over sluitingstijd hield hij een bomvolle club in zijn greep met de ene na de andere magistrale plaat.

Aanstaande zaterdag 10 april zal Marcello samen met resident DWINNN, MarYsol, MC PPholl en VJ Danielle Kwaaitaal de liefde tussen het Amsterdamse Chemistry collectief en de stad aan de Maas verder op laten bloeien.

In het Go Play Café, de kleine zaal van Las Palmas, draait Amsterdammer Mausse een solo-set tijdens “Boogie Nights”. Oftwel ouderwetse disco met hier en daar een uitstapje naar hedendaagse house.

Meer informatie over Club Las Palmas is terug te vinden op http://www.club-laspalmas.nl

5 opmerkingen

 
Palmas ruled
is sjow? hihi
betty ford is altijd erg gezellig ja,ga eind april weer ff kijkje nemen :P
 
lp = :RESPECT: altijd wel goeie feestjes :D
:respect: To Las Palmas :respect:

Altijd gezellige en aardige mensen :d
laatste aanpassing
 
Het was een leuke avond... Volgende keer ga ik weer.. Adios