Partyflock
 
­ Nederland

7th Heaven SummerNight Editions en de eerste 7th Heaven Outdoor/Open Air editie, ben jij er ook weer bij?

gepubliceerd door , op
7th Heaven Afterparty
18 juni 2015
Feest7th Heaven · The Summer Night Edition
Datumzaterdag 27 juni 2015
Winactie7th Heaven actiegesloten
LocatieRodenburg Site
Feest7th Heaven · Outdoor / open air edition
Datumzaterdag 15 augustus 2015
Winactie7th Heaven actiegesloten
LocatieParkeerterrein Rodenburg
Feest7th Heaven Afterparty
Datumzaterdag 15 augustus 2015
LocatieRodenburg Site
Ook in de zomermaanden kun je natuurlijk op elke laatste zaterdag van de maand na alle festivals nog lekker doorfeesten bij de Summer Night Editions van 7th Heaven. En dat is niet alles want dit jaar organiseert 7th Heaven samen met Club Rodenburg voor de allereerste keer in haar 10-jarig bestaan een eigen Outdoor/Open Air editie! Dit unieke feest staat je te wachten op zaterdag 15 augustus, wanneer je maar liefst 15 uur lang kunt feesten, overdag buiten en 's nachts binnen. Lees er alles over in dit persbericht!

Maar eerst even over de eerstvolgende 7th Heaven op zaterdag 27 juni in Club Rodenburg. Over twee weken kun je alweer genieten van de onvervalste unieke 7th Heaven sfeer. Samen met maar liefst 9 DJ's en 2 MC's wordt dit wederom een heerlijke nacht waar ook jij heel voordelig bij kan zijn. Zoals altijd geldt natuurlijk, ook op 27 juni, dat voor alle dames de entree gratis is tot 23:30 uur. Maar ook de heren kunnen met een voorverkoop-kaartje al voor slechts € 10,- naar binnen. Aan de deur is de entreeprijs € 17,50. Kom je voor 23:30 uur dan krijg je er ook nog een welkomstdrankje bij!Bij 7th Heaven weet je dat je kunt genieten van lekkere muziek, mooie danseressen, spectaculaire licht-en lasershows, een relaxte chill-area en natuurlijk heel veel leuke en gezellige mensen. Natuurlijk zullen de gratis vers gesneden fruit en ijsjes niet ontbreken. Op 27 juni zal de muziek verzorgd worden door niemand minder dan: Miss Melody, Chris Scott, Ruben Vitalis, Spider, Maximo, Lesley Styles, Bobby Mimosa, Flex en Johan D, hosted by Mc J en Mc UB.

7th Heaven Outdoor/Open Air Edition – op zaterdag 15 augustus
En nu met gepaste trots op naar 15 augustus! Die dag zal het ruime buitenterrein vlak naast Club Rodenburg omgetoverd worden tot een mooie outdoor arena met alles erop en eraan. Van 14:00 uur tot 24:00 uur kun je buiten lekker genieten van de unieke sfeer die je kent van alle 7th Heaven feesten. En daarna? Dan begint vanaf 23:00 uur de afterparty binnen in Rodenburg en gaat door tot in de kleine uurtjes! Zo'n geweldige dag wil je toch niet missen?Er wordt al hard aan gewerkt om dit mooie eerste Outdoor/Open Air event van 7th Heaven tot in de puntjes neer te zetten. Ook de line-up is inmiddels bekend en alle artiesten hebben er geweldig veel zin in om bij deze eerste outdoor editie voor jullie op te treden. Wie kun je verwachten? De volgende DJ's gaan je een mooie zomerdag bezorgen: Artento Divini, Randy Katana, MEM, Miss Melody, Spider, Ruben Vitalis, Lesley Styles, Mario Rivano, Des Santos, Bobby Mimosa en MC J.

Ook lekker eten op het festival
Tijdens een dag feesten krijg je natuurlijk trek en ook daar is aan gedacht. Natuurlijk kom je niets tekort met de extra's die je kent van alle 7th Heaven indoorfeesten. Mensen die een kaartje in de voorverkoop halen krijgen bij binnenkomst al 3 aparte muntjes voor een welkomstdrankje, vers gesneden fruit en een verfrissende ijsje. Ook vind je bij 7th Heaven Outdoor een heuse Foodcorner waar de gerechten "live voor je "worden klaargemaakt!. Zoals je van 7th Heaven gewend bent, wordt zaterdag 15 augustus dus een echte verwendag!Afterparty next door
Heb je na de outdoor editie nog geen zin om naar huis te gaan, dan is ook daar aan gedacht. Vanaf 23:00 uur gaat op15 augustus de deur van Club Rodenburg open voor een speciale 7th Heaven after waar je in de grote zaal lekker door kan dansen en feesten tot in de kleinste uurtjes. Hoe leuk is dat? In totaal kun je op 15 augustus dus maar liefst 15 uur lang feesten!

De kaartverkoop voor 7th Heaven outdoor Edition van 15 augustus is al begonnen en de Super Early Bird kaarten zijn zelfs al uitverkocht. Voor maar € 18,50 euro heb je echter al een voorverkoop-kaartje, dat is inclusief de afterparty 's-nachts bij Rodenburg binnen. Kom je met zijn tweetjes? Maak dan gebruik van de mooie Duo-ticket aanbieding: Eén kaartje voor 2 personen voor de voordelige prijs van € 32,50 euro.

Wil je alvast in de stemming komen, dan kun je natuurlijk terecht op één van de 7th Heaven feesten de komende maanden, op 27 juni of 25 juli in Club Rodenburg in Beesd. Ben jij ook van de partij bij deze 7th Heaven feesten en natuurlijk niet te vergeten op zaterdag 15 augustus?.

'Kunnen we jullie binnenkort weer persoonlijk van harte welkom heten?'

1 opmerking

hmmm, in de optie die buiten editie :)