Partyflock
 
­

Drumcage invites Beats N Breaks

gepubliceerd door , op
flyer Drumcage
FeestDrumcage · invites Beats N Breaks
Datumvrijdag 12 juni 2015
LocatieSubsonic Site
Pak alvast jullie agenda en markeer daarin 12 juni met een groot kruis, want Tryfecta Events zal op die dag een speciale editie van Drumcage organiseren: Drumcage invites Beats N Breaks!

Met hun vaste radioshow op de woensdagavond bij Nautic Radio en voor menig bezoeker legendarische feesten, is Beats N Breaks inmiddels een gevestigde naam in de underground drum&bass, crossbreed en tekno scene.

De mensen die reeds al een eerdere Drumcage bezocht hebben, weten natuurlijk welke sfeer en vibe ze kunnen verwachten.
Voeg hier dan nog eens één van Gronings meest gerenommeerde organisaties uit de scene aan toe en je hebt een combinatie die garant staat voor een knallende avond vol beats en breaks!

Voor Tryfecta Events dus genoeg reden om ze naar Subsonic te halen, één van de vetste underground locaties in Groningen, en om dan samen de krachten te bundelen voor deze eerste invites editie van Drumcage is er succes gegarandeerd.

De line-up:

Dither:Hij is de headliner van deze avond, iedere rechtgeaarde Groninger met het hart op de juiste beuk-plaats kent hem natuurlijk wel. Deze man heeft zijn eigen label Broadband Noise, feest Convoi Exceptionnel en staat op alle toonaangevende festivals, beuken voor gevorderden dus!
flark vs Roofless:Deze twee heren zijn de eerste djs uit de Beats N Breaks stal die we mogen presenteren en zijn totaal geen onbekenden in Subsonic. Ze zijn heer en meester met vinyl en zullen daarmee ook een knallende drum&bass set komen draaien.
Mongrel:Hij stond ook al op de vorige editie van Drumcage, waar hij een heerlijke crossbreed set neer heeft gezet en daarvoor komt hij de 12e natuurlijk weer!
FTS:Deze man zal de avond afsluiten met opzwepende tekno, zodat iedereen gegarandeerd de voetjes van de vloer heeft tot de laatste minuut.
Lady Jack-a-Line:Ze draait al heel wat jaren mee in de techno wereld en is 'part of' Beats N Breaks. Ze heeft al door heel het land vele party's afgebroken met haar muzikale noten en zal dit op 12 juni ook doen. Ze zal Drumcage invites Beats N Breaks openen met knallende techno, een mooi begin van het afbreken van de tent.
Noize Syndrome vs CybrQ:Deze jongemannen staat gegarandeerd voor een avond vol industriële en duistere beats, iets wat prima binnen het concept 'Drumcage' past. Zij zullen samen dan ook alles er aan doen om te tent helemaal op zijn kop te zetten met fijne crossbreed/industrial hardcore.

De deuren zijn geopend vanaf 11 uur en daarnaast is de entree natuurlijk ook nog eens gratis, dus geen reden om niet te komen!

3 opmerkingen

Jezus wat een fouten in deze tekst


laatste aanpassing