Partyflock
 
­ Nederland

We Are The Music Makers

gepubliceerd door , op
We Are The Music Makers
12 mei 2015
Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Bla Bla Music komt terug met een platform waarbij ze de minimal-liefhebbers dichter bij elkaar willen brengen. Ze luiden dit nieuwe tijdperk in met een flinke dosis dikke muziek en nieuwe artiesten. Ze beginnen de nieuwe koers met twee avonden in 117 aan de Rozengracht! De eerste avond vindt plaats op 30 mei dus zorg dat je erbij bent. Met trots presenteren ze de volgende line-up:

Nima Gorji (Bla Bla, Welt) Iran
Sounds like us (Little Helpers, Memoria) NL
Pelle (Tini And The Gang, Karton) NL
Jamie Lie A Kwie (Waves, Tzinah) NL

Nima Gorji
Een minimal producer in hart en nieren uit Iran. Deze waanzinnige artiest woont al jaren op het eiland Ibiza en stond voor het laatst in Nederland in 2012. Voor meer info check zijn Soundcloud.

Sounds like us
(Daniel Sanchez en Pascal Benjamin)
Het minimal project van Daniel Sanchez en Pascal Benjamin. Ze hebben dit jaar een aantal vette releases op Little Helpers, Memoria en Bla Bla. Ze maken eigenzinnige dikke muziek. Ga voor een voorproefje naar hun Soundcloud.

Pelle
Pelle is eigenaar van twee labels genaamd Karton en Ruis. Hij staat regelmatig tussen tINI and the Gang maar ook bij Fuse in London. Ook Pelle zijn tunes zijn terug te vinden op het altijd fijne Soundcloud.

Jamie Lie A Kwie
Jamie heeft zijn avond Waves in de Toffler. Hij is een oude bekende uit de scene en heeft een aantal legendes naar Rotterdam weten te halen zoals o.a. Bella Saris en Shaun Reeves. Hij zal op de eerste We Are The Music Makers avond B2B gaan met Pelle en dit is een mega goede reden om er vroeg te zijn!