Partyflock
 
­ Nederland

Vieze Poezendek met Zanillya iive in Air

gepubliceerd door , op
Nadat tijdens het vijfjarig bestaan van AIR Amsterdam rapper Cakes da Killa uit Amerika ons deed twerken tot in de late uurtjes is het weer tijd voor een nieuwe editie van Vieze Poezendek. Op vrijdag 26 juni keert Amsterdams meest sexy openminded hip-hop / R&B clubavond weer terug naar het kattennest en zullen de bezoekers al spinnend van opwinding in de rij staan.

Voor deze editie komt Zanillya met haar tropical sound en M.I.A.-achtige vocalen naar Vieze Poezendek. De zangeres wordt geprezen om haar vernieuwde en opzwepende beats overgoten met haar energieke stem. Ze maakt dit jaar ook haar Milkshake debuut op 19 juli in het Westerpark en op 26 juni zorgt Zanillya ervoor dat alle poezenpelzen alvast goed opgewarmd zijn voor Nederlands grootste 'openminded' festival! Dus leg je extravagante outfit maar alvast klaar en zorg dat je ready bent om samen met Zanillya de avond doormidden te dansen.

Ondertussen is het succes van Vieze Poezendek enorm toegenomen en zet het feest haar klauwen stevig vast in het Amsterdamse nachtleven. De kleurrijke aanhang zorgt ervoor dat Amsterdams favoriete 'openminded' hiphop & R&B georiënteerde feestje kat en man blijft verbazen. Tijdens de volgende editie wordt Zanillya ondersteund door de knappe kater Mitchel Kelly, Amsterdams meest sexy poes Rachel Green, de eigen kittige Kleine Kim en niet te vergeten knappe Joya Felicia. Om te zorgen dat iedereen genoeg ruimte heeft om zijn of haar sexy kattensprongen te maken wordt AIR 2 omgetoverd tot een festijn door niemand minder dan Covergirl Sunny en JeanPaul Paula.

Een perfecte gelegenheid dus om al je zorgen aan de kant te zetten en te genieten van een goed avondje kattenkwaad. Haal je kattentrucjes uit de kast, twerk nog een keer voor de spiegel en vogue jezelf warm voor een nieuwe editie van Vieze Poezendek.

And remember 'it's not just fashion, it's a Lifestyle!'