Partyflock
 
­ Nederland

Beatz of Berghem · The outdoor festival

gepubliceerd door , op
Na een spontaan idee van initiatiefnemers Café d'n Belg en T-onestyle Productions is er een nieuw dance-concept geboren: T-onestyle presents: Beatz of Berghem – the outdoor festival. Het tweedaags festival zal op deze eerste editie met een bijzondere line-up komen, met op vrijdag de freestyle en op zaterdag een mix van verschillende stijlen van house tot EDM. De line-up met vele grote namen is op beide dagen 'gewaagd' en belooft een groot spektakel te worden.

Line-up vrijdag


Line-up zaterdag


Bijgestaan door diverse acts die het plaatje compleet maken wordt dit een evenement waar nog lang over gepraat zal worden! Laat je verrassen door de vele extra's die dit festival te bieden heeft en geniet vooral van de spectaculaire shows!

De tickets voor dit festival zijn verkrijgbaar bij www.beatzofberghem.com De tickets kosten €12,50 early bird (ex fee), €15 regular (ex fee) voor één dag en maar €20 (ex fee) voor twee dagen!

Daarnaast zijn er een beperkt aantal ultra inclusive VIP tickets beschikbaar voor €79,00 (ex fee). Met deze exclusieve tickets krijgt men toegang tot het exclusieve VIP deck, direct naast het artiestenpodium, waar je wordt voorzien van alle luxe met zoveel luxe hapjes en drankjes als je wil! Als klap op de vuurpijl is ook een meet&greet met artiesten inbegrepen!

1 opmerking

Beatz of Berghem
Met allemaal geïmporteerde beatz uit andere steden

De line-up met vele grote namen is op beide dagen 'gewaagd' en belooft een groot spektakel te worden.
Nou nou nou

wordt dit een evenement waar nog lang over gepraat zal worden!
Dag of 2-3 max.

Als klap op de vuurpijl is ook een meet&greet met artiesten inbegrepen!
DJ Sjek altijd al willen ontmoeten, dit is je kans!